Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi! Én is! Oké majd szólok!
Remélem összejön, majd szólj, ha sikerült!
Remélem még megvan az a motor Majd beszélek a tulajjal és majd megpróbálom lealkudni
Jaja Ladány hajdú megyébe van
a 260000-ból télleg lehetne alkudni. Én 4 évesen 290000-é vettem, 340000-ről alkudtuk le
Még aludtam biztos
jó van na
voltam nálatok MOTORRAL de nem jött ki senki
Bence! Még jó, hogy hajdu megyében van ladány, igaz ide csak pár km, de az már másik megye
Szia! Szerintem is érdemes megnézni, és lealkudni, az enyémből 55ezret sikerült lealkudni! Szerintem ezt is egy 220-230-ra, és akkor jó kis barátod lehet, de szerintem kezdőmotornak elég lenne valami olcsóbb kategória is! Ha lesz mocid, kerülhetünk majd 1 párat!
ezért van a szerelő
keresek HJC phantom m-es sisakhoz sötét plexit
de sokan vagyunk szolnok megyébe
Püspökladány
nincs mit
egyébként hova valósi vagy ?
Na majd akkor megpróbálom lealkudni ha nemsikerül akkor nézek másik motort am köszi!
hát ez egy jó kérdés ... 2 könnyebbet /220-nál többet nem adnék érte/ olaszból vannak importörök akik pár éves motort 280ért hozznak és nem 98as
Szented az árból mennyit engednének?
sztem vedd meg nyugodtan egyik ismimé volt de azóta 2 tulajnál volt megint nem tom mennyire lakták le de alkudhatnál az árból mert elég magas ...
Mi a véleményetek erről a motorról? (kezdő motorosnak ) http://www.hasznaltauto.hu/1814412_aprilia_rs_1998
jah Gianelli márkájú, de totál ugyanaz mint a Malossi GP Replica, méretei is ugyanazok, GP asszem hatvanezer...
Egyébként k.nehéz beállítani a karbit hozzá, de ha sikerül eltalálni azt a beállítást, ami a legmegelelőbb, akkor nagyonsokat dob rajt...
felraktam igen..
ritkán vagyok neten is főleg MSN jelszót se tudom már
mdaneee egy msn-t kérhetnék?
szerintem veszek ennyi pénzért...
És milyen márkájú?
wim amugy egy sima bowden is elég sztem !haverom nak is ugy votl csak ne biciklis boltba vedd meg:D