Nah a bejáratáshoz hozzászólok már annyival hogy azért minden részének fontos hogy be legyen rendesen járatva. Igaz hogy már mostanság mindent nagyon jól megcsiálnak de azért csak fontos még most is, annyi eltéréssel hogy nem kell annyit vele menni "szépen". Én 1200 km-ert járattam a motoromat utána rendesen húztam neki és most is teljes erővel megy, haverom 500 után húzta és ... enyhén zörög. :/
haljátok nincsen valakinek egy akumlátora? mert az miatt nem indul a motor
keresk a neten de ott nem nagyon találok akumlátor mérete: 67x90x114 mm 12 W 4ah
aki talál egy iylen akumlátort az szóljon, életet mentene elérhetőségeim: e-amil: ksk09@citromail.hu
msn: sunyika09@freemail.hu
Hy az adatlapomon megtalálod az e-mailem és várom az értesitést hogy merre visz a tura meg mikor és hanyan lenénk, jah és csak nyugisan mert bejáratos a mocim :)
pleszitem nincs de fejidomom van hozzá igaz kicsit töröt de javithato kicsi pénzé elado vagy cserélhetö.
Ja és a tura engem is érdekel de nagyon föleg ha nincs messze tölem.
vagy egyálltalán hol találok olyan boltot?
haljátok nincsen valakinek egy akumlátora? mert az miatt nem indul a motor
keresk a neten de ott nem nagyon találok akumlátor mérete: 67x90x114 mm 12 W 4ah
aki talál egy iylen akumlátort az szóljon, életet mentene elérhetőségeim: e-amil: ksk09@citromail.hu
msn: sunyika09@freemail.hu
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=82831
Ja és fel se tudlak híni mert nem leszek itthaon egész hétvégén!
Igérem vasárnap dumálunk!
Üdv!
Nagyon öeülök ennyien eljönnétek már kezd összeállni a csapat !
Akit érdekel az adja már meg légyszi az msn címét vagy mail címét és akkor tudunk értekezni!
A topikt pedig a "klubbok,túrák,találkozók" című topicban találjátok és azon belül van a "közös gurulások,motoros túrák" - at
És gyertek bátran mert iszonyat jó lessz!
Ja és a tura engem is érdekel de nagyon föleg ha nincs messze tölem.
Nekem is nicaszilos van és nem járattam!