fuu nagyon tucc ám és nem tom kinek az anyaa dolgozik kivel mert nekem már nincs ugy h nem kéne baszogatni mert meg kerslek és szét szedleka tzr szaroddal enyi bazzeg az rsbe sokkal elöbb volt ijen blok a yamaha látta h jol megy az apriliának és hoppá tegyünk már mi is ijet bele:D:D:D szegény z 3 aszzema derbi röl ne is beszéljünk
hol is lax? gecire nag y apofád és elkurtam nem irtam le normális és szar vagyok ajjaj de te talán nagyobb shit vagy urristen van 1 yamahád kemény vagy....tul kemény lol mi a gecit keresel a fosoodal az rs topicban?
dik z3 ne oltsál már kaj enyire hülyének nélzel te anyád a suttyyo te ringyo kurwa láccik h emnyire fogyaték vagy aszt kérdeztem h ki használta fel a blokk az rs vagy az 50 es érted te uninteligens seggfehjjj uriisten:D:DD:
a hayabusának menyit csdal a km orálya rs kilo25:D:D:csak poén amugy az rsnek
nem csalhat az anyit az orája mert
nagyon kivan hyegyezve a gép láccika h a tervezök oda figyeltek re annak a gsx-rnek meg valami baja volt atát kérdezd ö ért hozzá
de rég jártam itt jaj látom megint meg y a nagy háboru:D:D:D nyugizattok már túl sok kemény ember van D::D:Dcsak poén nem akarok ezzel meg bántani senkit:DD:rem mindenki tolja neki az rs-el:Dloller
na cshy
(Isteneem, azon a 10-20 km/h-án vitatkozni?!?!)
Csak szétba*****tok a mocit, meg elcsesztek egy csomó 95-öst(benzin)
rsekbe meg 92től
2.nem mindenkinek foglalkozik azzal az anyja mint a tiéd
3.fordulj fel te buzigyerek
inen ki derül ki kopintotta a blokkot?::D
Z3én van egy giannelli rendszer, azzal tud 110et. nem oan hihetetlen ez sztem. kis rsemet is rengeteg motorral mértük mind kimutatta a 125öt.
nem csalhat az anyit az orája mert
nagyon kivan hyegyezve a gép láccika h a tervezök oda figyeltek re annak a gsx-rnek meg valami baja volt atát kérdezd ö ért hozzá
na cshy