Derbi Senda X-Race, GPR 50, RS 50 egy két ötvenes amit sokszor próbáltam sendával még oan Yamahát is vertem mint a tiéd.
Amugy nincs RS-em most fogok egyet venni, és te nekem nem ugatsz majd kitöltöm az adatlapom amikor akarom ok?
Arrol meg hogy a motorod megy 110et "hihetö", a gsxr órája is csal egy példa: mi mentünk egy 1.6os borával 2002-es gsxr melettünk nekünk 205öt mutatott az óra neki 248at nemtom h mindegyik ennyit csal e de az ennyit csalt...
Megnéztem az adatlapodat láttam a gépeket amikkel gsxr600akat alázol meg a cameles csodagépet igy tovább....
Hát ha az én motoromat nem viszik el, lehet h majd ha ugy állok anyagilag akkor egy kicsit költök rá... Meg ha a mitomra meg lesz véve minden amit akarok rá... És utánna:D
Nekem pl az óra nagyon szarul mér. 100at mutat és 115körül megyek.
GSX1400 mellett mentem, neki 120at mutatott nekem 100-at.
Aztán a másik hogy 89-et mutatott a digitális mérő a hungaroring kijáratánál közben a moci órája 75öt mutatott kb.
Attilának (apriliaaf1em) van egy AF1-e és azt mérték be Ducati 749cel és R6tal (pontosan mér az órája).a TZRen 80ig mér a digit óra (valami vezetéket majd elvágnak és akkor tovább is fog mérni csak bekéne ugranom yamaháékhoz...)és 6.ban ford.szám alapján számolok utána...és pontos
Amugy nemtom mien jogon seggfejezel le....
Amugy nincs RS-em most fogok egyet venni, és te nekem nem ugatsz majd kitöltöm az adatlapom amikor akarom ok?
Arrol meg hogy a motorod megy 110et "hihetö", a gsxr órája is csal egy példa: mi mentünk egy 1.6os borával 2002-es gsxr melettünk nekünk 205öt mutatott az óra neki 248at nemtom h mindegyik ennyit csal e de az ennyit csalt...
Megnéztem az adatlapodat láttam a gépeket amikkel gsxr600akat alázol meg a cameles csodagépet igy tovább....
Nekem pl az óra nagyon szarul mér. 100at mutat és 115körül megyek.
GSX1400 mellett mentem, neki 120at mutatott nekem 100-at.
Aztán a másik hogy 89-et mutatott a digitális mérő a hungaroring kijáratánál közben a moci órája 75öt mutatott kb.