ezt szeretem ha vki ilyen igényesen újít fel egy motort de azt nem értem h most ez Af1 vagy RS?? mert Af1 felni, RS far és oldalidom AM6os blokkod van???
Sziasztok!
Végre elkezdtem összerakni a gépet, elég volt már a szétszedésből lassan a garázsban lakom.
Ha valakit érdekel új képek az adatoknál.
(kemény fába vágtam a villáskulcsot)
Bazz ma végre igazi motorozós idő volt.. és még csak most jön a 7vége!
....habár szar időt mondanak. de asszem kénytelen leszek kijárni 1-2 tank benzint
Szoktatók korizni??
Honap asszem elmek, csak senki nejön el velem, mindenkinek más dolga van beszarok
Pedig be kéne törni Bauer Air 90-es jégkorit , de még csak ovatósan tolhatom me geci vágás ittvan még hasamon, ugy h nem kéne elesnem
Nálatok van v mi fasza jégkori pálya??
jah itt ráadásul a sok hülye a főutcán megy vele mikor ott a jo bicikliut azthiszik motor van a seggük alatt aztán csodálkoznak ha elütik öket meg is érdemelnék sötétbe is a főutcán világitás nem vmi erös rajtuk dudálja öket le mindenki
jaja, de azok durcák, vazze nálunk kimész utcára vasárnap v bármelyik nap jönnek az öreg nyanyák meg papák tornádo biciklikkel, de mindegyiknek má majdnem az van , beszarsz
Végre elkezdtem összerakni a gépet, elég volt már a szétszedésből lassan a garázsban lakom.
Ha valakit érdekel új képek az adatoknál.
(kemény fába vágtam a villáskulcsot)
....habár szar időt mondanak. de asszem kénytelen leszek kijárni 1-2 tank benzint
Honap asszem elmek, csak senki nejön el velem, mindenkinek más dolga van beszarok
Pedig be kéne törni Bauer Air 90-es jégkorit , de még csak ovatósan tolhatom me geci vágás ittvan még hasamon, ugy h nem kéne elesnem
Nálatok van v mi fasza jégkori pálya??
gondold el mi lesz ha tesz rá nagyobbat nem csak ezt a 2ő kicsit