Linkoln te takarodj innen a picsába! Akkor láttál RS-t amikor apriliamate, Fecó meg én voltunk hülyülni azon kívül motort se láttál bazmeg! Az Rs_Robyénak meg higgyéteke le srácok körbepörög az órája 0-tól 0-ig :D:D Amúgy már régen írtam csak Kenya szólt h balhé van oszt mondom jövök igasságot tenni :D mizu gyerekek? elraktuk már a motort? én már egy 2 hete nem mentem vele mert a seggem befagy :D igaz a motor jobban megy hidegben mert jobban sietsz vele :D
Lényeg az h mindketten seggarcok vagytok és elhúzhatok a rákba a halálfaszára Rosz napom volt ma de nektek sikerült felvídítani a sok hülyeségetekel annyit röhögtem rajtatok gartula köszi-!
egy ijen gyereknek 125 ös tzr még csoda hogy nemhalt meg az első kanyarban és te nemszidhatod isten faszát világos??jah meg főleg nem sziodhatod az rs-t
Te huzz innen a retkes picsába, én nekem itt több barátom van mint neked , te ki vagy itt a forumon egy sennki érted nem hívott senki, ugy h lehet menni, nem kiváncsi rád senki. Csak egy kis buzi vagy akki ide jön és ossza az észt .