DUGATTYÚSZETT
A PRO-X dugattyúszettek speciális ötvözetből a világ legmodernebb precíziós gépein készülnek. Ezt a speciális alsóöntésű dugattyúötvözetet használja a legtöbb Japán autó és motorgyár. A PRO-X dugattyúszettek kiváló minőségű termékek és megoldást jelentenek helyettesíteni az eredeti dugattyút Cross motorokhoz (CR, YZ, RM, KX, KTM), utcai motorokhoz, robogókhoz, JET-SKI-hez és ATV-hez (négykerekű homokfutó).
A PRO-X dugattyúk választhatók túlméretesben is, akár +2mm-ig (0,25mm-ként), a nikaszilos hengerekhez pedig A, B, C, D túlméret rendelhető. A dugattyúszettek tartalmazzák a dugattyút, dugattyúgyűrűt, csapszeget és a zégergyűrűt.
én néztem, és egyáltalán nem nehezzebb! ugyanolyan nehéz volt...sőt még meg sem volt munkálva...
amugy én is az Italmondo-tól szoktam rendelni, elég jó áraik vannak..
már mindegy már leöntötték csak hétfőn lesz kész...
meg így olcsóbban kijövök...jah és nem 50ccmes hanem top 80 és ebben a méretben 50,0mm az utolsó méret és ezért kellett öntetnem...
nagy kamu ez a rendszámosdi 50esre meg müszaki...
nem kell elhinni senkinek!!Utánnajártam és biztos forrásból tudom hogy nem lesz ilyesmi a közeljövőben...
csak megint elterjeszti valaki vagy valakik ezt a h@lyeséget!
sztem katana is tagja, meg aki küldte neki ezt az üzenetet
erről ennyit
A PRO-X dugattyúszettek speciális ötvözetből a világ legmodernebb precíziós gépein készülnek. Ezt a speciális alsóöntésű dugattyúötvözetet használja a legtöbb Japán autó és motorgyár. A PRO-X dugattyúszettek kiváló minőségű termékek és megoldást jelentenek helyettesíteni az eredeti dugattyút Cross motorokhoz (CR, YZ, RM, KX, KTM), utcai motorokhoz, robogókhoz, JET-SKI-hez és ATV-hez (négykerekű homokfutó).
A PRO-X dugattyúk választhatók túlméretesben is, akár +2mm-ig (0,25mm-ként), a nikaszilos hengerekhez pedig A, B, C, D túlméret rendelhető. A dugattyúszettek tartalmazzák a dugattyút, dugattyúgyűrűt, csapszeget és a zégergyűrűt.
Meg nem véletlenül drága a prox....
Amúgy nálunk is lehet dugót kapni
Jófajta Prox-ot, viszik is a sok kis KX80-asba meg YZ80-asba ..
amugy én is az Italmondo-tól szoktam rendelni, elég jó áraik vannak..
meg így olcsóbban kijövök...jah és nem 50ccmes hanem top 80 és ebben a méretben 50,0mm az utolsó méret és ezért kellett öntetnem...
meg ugye felfurták...de profi helyen csináltattam ugyhogy talán nem lesz gond vele
meg még be kell járatnom, amit ugye nem szabad elhanyagolni...
ezt csak "jelképesen" mondtam remélem nincs harag...
57 ló a picike és 240 a vége, nem rossz egy 125östől
nem kell elhinni senkinek!!Utánnajártam és biztos forrásból tudom hogy nem lesz ilyesmi a közeljövőben...
csak megint elterjeszti valaki vagy valakik ezt a h@lyeséget!
sztem katana is tagja, meg aki küldte neki ezt az üzenetet
erről ennyit