ha elolvasod az adatlapomat, onnanválaszt kapsz a kérdésre... B jogsim van 5 éve...de motorra nincs.
Kinéztem magamnak egy 600as Gixert :D nyamm
fél milla :(
jó basszátok meg én legalább lerakom majd a jogsit és megtanulok motort vezetni(nem tom hogy ti mivel nyomjátok 50-es papír vagy egyszerűen csak jogsi nélkül..)de szerintem nem hiába nyomják aztán kezedbe a papírt róla.hogy itt van paraszt tucc motort vezetni.nem akarom azt mondani hogy ti most segg hülyék vagytok a motorvezetéshez(mert elvezetni egy 80-ast meg 1 125-öst nem nagy dolog) de én akkor is lerakom rá ajogsit és kész.
Nem erre, de havernak is ilyen van csak alsó burkolat nicns rjata me az Nsr 50 f-es verzió , minden uygan az rajta meg ugyan igy megy cska alul nicns burkolat.
amúgy meg te győr moson sopronban laksz éln meg debrecentől kb. 50 km-re.úgyhogy az ország másik végén... tehát élég furcsa lenne lebonyolítani a dolgot még ha aktuális lenne is.és arra az nsr-re gondoltál amit felraktál mint kép?
RÁM GONDOLSZ DANEE?megmondom az őszintét még csak 13 vok és még nem igazán döntöttem el.tudod.meg azt a motort ráér akkor + venni ha már elkezdek járni vezetni tanulni.mer én jogsi nélkül nem furikázok vele.meg azért elég furcsán nézne ki egy 13 éves kiskölyök nsr-rel furikázik Polgáron.
az egy dolog h te félted a kis picsád be ne faggyon nem arrol volt szo h hoban rsel nagy is lenne én télen is motorozok (és hóban is) simsonnal...meg ponykámmal
Kinéztem magamnak egy 600as Gixert :D nyamm
fél milla :(