elütöttem egy betüt kövezz meg.nem érted mit mondok valószínüleg nem is akarod.Zsolt érti ez a lényeg E30as az jó nagybáttyámnak is olyanja van csak ő még 90be vette szalonból.gyönyörű az az autó.
gyárilag 55Hp 1108ccm 8v...200 méteres volt 1/8ad mérföldeket mentünk.
adatokat nem mondok..legyen annyi elég, hogy elvertem 2 századdal egy 1245ccm 16v...84 Hp-s punto sportingot..és erről videófelvételem és futam papírom is van.
..a gépátvételen 2x nézték át a verdát, mert nem hitték el, hogy nem épített a motorja...ciki
hát jah...eredetileg crx volt a terv, de mondták, hogy ha már ennyit költenék, akkor vegyek valami újabbat...
...amúgy ez egy korlátozott darabszámú sporting széria. a kategóriatársak nem vernek el...
fenn vagyok vele a Nitrocity.hu-n is, mert az egyik Tököli gyorsuláson felfigyeltek rám
Az gáz aszem 1000-1500 közöt kelle lenie az Rs-nek gépkönyvbe ez áll nekem a leg jobb az enyi volt és enyi most is amíg hideg addig nekem is 2300 körül van utrána meg 800-1000min az alapjárata.
Viszont ezt akartam kérdezni h ez nem lehet e hiba hogy hidegen ilyen nagy mikor meleg akkor beáll a szokot ford ra... ezt azért kérdem mert nincs semmi ami ezt cezérelné met a szivató is manuális???
adatokat nem mondok..legyen annyi elég, hogy elvertem 2 századdal egy 1245ccm 16v...84 Hp-s punto sportingot..és erről videófelvételem és futam papírom is van.
..a gépátvételen 2x nézték át a verdát, mert nem hitték el, hogy nem épített a motorja...ciki
...amúgy ez egy korlátozott darabszámú sporting széria. a kategóriatársak nem vernek el...
fenn vagyok vele a Nitrocity.hu-n is, mert az egyik Tököli gyorsuláson felfigyeltek rám
nem a papa és a mama tolta a seggem alá...boccs...és nem láttad az egész verdát...
Viszont ezt akartam kérdezni h ez nem lehet e hiba hogy hidegen ilyen nagy mikor meleg akkor beáll a szokot ford ra... ezt azért kérdem mert nincs semmi ami ezt cezérelné met a szivató is manuális???
...amúgy van egyedi autóm... na erre varjál gombot
...viccet félre téve...nekem tetszenek a tetkók és kész.
Nem baj z3!!!!!! Én úgy imádlak, ahogy vagy!!!!!!!!
(Ne értse férre senki!!!!! )