Bocsánat ha rosszul fogalmaztam. Nem a végsebesség a gond. Nekem jó az is ha így marad. A motorról azt állította az eladó hogy hat sebességes. Csak bizonyos akarok lenni hogy biztosan annyi, és feleslegesen ne legyen szétbombázva. Sikerült felvenni egy itteni fórumozó fiatal sráccal a kapcsolatot (előre is köszönöm, ha olvasod.. ) és ránéz a vasra. Azért köszönöm a segítséget, és majd mondom a fejleményeket.
Milyen az áttételed? Azt látom a képeken hogy elöl 12-es. Attól is lehet az hogy húz mint az állat, de kevesebb a vége. Az első fogaskeréknél +1 fog kb 5-6km/h végsebesség növekedést jelent. A hátsónál nem tudom hogy van... de ott meg az a lényeg hogy minél nagyobb annál jobban gyorsul, de kevesebb lesz a vége.
Van belőle AM3 blokk is, pont ebben a szériában, a trapézlámpásban. Nézd meg a blokkot, a bal oldalon a lánckerék alatt írja a blokk típusát. Ha oda neked az van írva hogy AM3 akkor az a 3sebességes blokk.
Régebben láttam hirdetve 3 sebességesben is.
Nincs kizárva hogy AM3 van benne.
Kilométerbowdent nézd meg hogy helyén van-e.
Én két éve mikor vettem enyémet nem volt betekerve a hollandere teljesen és 60 nál többet nem mért, azt is ingadozva.
Lehet csak a bowden a baja.
Fordulatra meddig megy fel?
Ugyan ez az évjáratom van nekem is, de ha jól tudom ebben a szériában csak 5 és 6 sebességes van, 3 sebességesről nem tudok, alul van 1, felette üres és utána végig fel 5-ig vagy 6-ig, lehet hogy a váltója már odavan, ha csak 3 sebesség van benne
Sziasztok !
Új vagyok az Aprilia RS 50 körében.Egy hete lecseréltem a robogómat egy 2005-ös gépre. Kinézetre, teljesítményre ötös, ÉLMÉNYRE 8-as az ötös skálán... :D
Viszont egy kérdés...
Mivel nem volt még váltós mocim, nem is igazán értek hozzá... VAN-E 3 sebességes, +üres ?
Vagy csak egy lestrapált motort vettem volna ? KB 60-70 a vége ISZONYÚAN HÚZ ( kb úgy nézhetek ki rajta mint a Birodalom visszavágban a kis szőrös muki amikor lobog a légrobogón ).
Vagy ha valaki ismeri akkor megdobhatna egy pár infóval róla ( annyira nem merek még vele menni, a biztosítás még folyamatban van.... )
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM !
Pár kép róla:
És szerintetek ez a kuplunglamella szett jó? Mert sajnos a mostani a halálán van, és akkor már szeretnék valami komolyabbat http://www.robogoalkatresz.eu/...
Sziasztok!
Sajnos főtengelyvásárlásra kényszerültem... (80-as Dr hengerem van, és ahhoz kéne valami a gyárinál erősebb főtengely.
Ti milyet ajánlanátok? Csak új érdekel és max 30ezerig, Naraku racing főtengelyen gondolkoztam
Sziasztok! MEgmaradt a kis motoromból pár alaktrészem . Van egy komplett 50es hengerszettem, hibátlan állapotban, aluhenger, dugóval, hegnerfejjel, szóval csak be kell építeni.
Valamint maradt még egy motortartó álvvány, nagyon praktikus, használható szereléshez, vagy csak akár tároláshoz! Egyben nyilván olcsóbban odaadom a kettőt ha valakit érdekel , nyilván nem árulgatni akarnám, hanem már eladni mert nincs rá szükségem!
Sziasztok.Akkumulátor vásárlás előtt állok.Milyet ajánlotok?RS 50 1996-os a gépem.A gyári tudom,hogy 4ah-ás,de ettől nagyobbat szeretnék.Kb.5-6 ah-ásat.Lehetőleg valami jót,ami tovább bírja egy évnél.
Régebben láttam hirdetve 3 sebességesben is.
Nincs kizárva hogy AM3 van benne.
Kilométerbowdent nézd meg hogy helyén van-e.
Én két éve mikor vettem enyémet nem volt betekerve a hollandere teljesen és 60 nál többet nem mért, azt is ingadozva.
Lehet csak a bowden a baja.
Fordulatra meddig megy fel?
Új vagyok az Aprilia RS 50 körében.Egy hete lecseréltem a robogómat egy 2005-ös gépre. Kinézetre, teljesítményre ötös, ÉLMÉNYRE 8-as az ötös skálán... :D
Viszont egy kérdés...
Mivel nem volt még váltós mocim, nem is igazán értek hozzá... VAN-E 3 sebességes, +üres ?
Vagy csak egy lestrapált motort vettem volna ? KB 60-70 a vége ISZONYÚAN HÚZ ( kb úgy nézhetek ki rajta mint a Birodalom visszavágban a kis szőrös muki amikor lobog a légrobogón ).
Vagy ha valaki ismeri akkor megdobhatna egy pár infóval róla ( annyira nem merek még vele menni, a biztosítás még folyamatban van.... )
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM !
Pár kép róla:
6500 Ft
sz.schliemann@indamail.hu
Sajnos főtengelyvásárlásra kényszerültem... (80-as Dr hengerem van, és ahhoz kéne valami a gyárinál erősebb főtengely.
Ti milyet ajánlanátok? Csak új érdekel és max 30ezerig, Naraku racing főtengelyen gondolkoztam
Valamint maradt még egy motortartó álvvány, nagyon praktikus, használható szereléshez, vagy csak akár tároláshoz! Egyben nyilván olcsóbban odaadom a kettőt ha valakit érdekel , nyilván nem árulgatni akarnám, hanem már eladni mert nincs rá szükségem!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
http://www.kepesmo
tor.hu/motor...
Múlt nyáron vettem MCN tipust savast. Most dobom ki.
Nekem is kell újat vegyek.
De akkor veszek jobbat.