Jó olajjal 6-700 km 30-as keverékkel max 6000-es fordulat. (Ha azt akarod, hogy tökéletes legyen akkor 1000km, nagyon nehéz kibírni, tapasztalat, de megéri). Legelső indításnál kicsit melegítsd be, aztán állítsd le, ezt ismételd meg még 2-3 szor, így biztosan jó lesz. Én is így csináltam, nem is ragadt, vagy akadt meg egyszer sem . Kicsivel túl is lehet ilyenkor fúvókázni.
Akkor igazából mindannyian ugyanarra jutottunk. Egy normális, jól megtervezett és beállított rendszer csodákra képes az 50-es kis kávédarálóval is (itt speciel egy ismerős CPI Hussarjára gondolok Leo rendszerrel ami szintén kegyetlen) hát még a 70-80-as hengerekkel. Esetleg nézz még Arrowkat, a 80-as AF1-emen az van és szépen építi a teljesítményt, már 4000-től! motorozható, durván 12-ig van brutális ereje.
Hi,
nekem leo vince V6 van. 7500-től megindul mint állat. Brutális különbség a gyári után. Mint ha nem is az én motoromon ülnék :)
Csak ajánlani tudom.
Tecnigas G-box low. Nekem ilyen van a 96-oson. Hatalmasat lépett vele még az 50-es henger is ( fokozatban 16000 rpm, aztán elvettem a gázt). Csak ajánlani tudom. Nagyon jó rendszer.
Öcsémnek a gyári 2004-es RS-en Hebo Performer van és nagyon durva. 8k környékére van hangolva és hihetetlen élmény vele menni, pedig sok gyári RS-t próbáltam már de az valami fenomenális, csak ajánlani tudom.
Sziasztok!
Barátom vett magának egy 1998 RS50/75 mocit, kellene neki rá egy jó dob, használtba is jöhetnének ötletek milyet lenne jó rá venni.
Bal első telő könnyezik, ha esetleg valakinek is volt ilyen gond a géppel hol vette hozzá és mennyiért a szimeringet?
Szia eddig mind a kettő megvan belőle de a km/h csigát azt meg kell néznem ha minden igaz nem mért utoljára de lehet hogy csak a spirál tört el benne nemsokára írok ezügyben:)
Lehetséges! Oxidálódott csatlakozóra tippelek, vagy valami testelési probléma. Első körben húzd szét a csatikat, fújd be WD40-el. Akksi mennyi idős benne? Lehet el szulfátosodott. Télen érdemes őket havonta megtölteni, vagy csepptöltőre tenni.
Erről lenne szó
nekem leo vince V6 van. 7500-től megindul mint állat. Brutális különbség a gyári után. Mint ha nem is az én motoromon ülnék :)
Csak ajánlani tudom.
Utánaérdeklődöm akkor ennek a dobnak.
Szimeringet a Zichy utcai motorosfutár boltban 800 pénzért adnak egy párat. Plusz fél liter olaj és kész az új teló.
Barátom vett magának egy 1998 RS50/75 mocit, kellene neki rá egy jó dob, használtba is jöhetnének ötletek milyet lenne jó rá venni.
Bal első telő könnyezik, ha esetleg valakinek is volt ilyen gond a géppel hol vette hozzá és mennyiért a szimeringet?
Üdv:
Gábor