Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A power szelep rezósáv alatt dolgozik. 80-as motoroknál a gyakorlatilag sose használt fordulattartományban. Ehhez képest valamely elindulási könnyebbséget jelenthet esetleg kanyarból kigyorsításnál megbocsájtóbb a motor vagy csak marketing fogás.
Power szelepes hengert csak az Athena gyárt, kb 100ezer újonnan, használtan találni nem lehet. Egy komolyabb alu 80-as henger simán eléri azt a szintet
bocsi elfelejtettem mondani hogy nem eladó hengert keresek csak véleményt szeretnék.
Ja az àra 20000 ft.
Üdv.lenne egy am6 ra valo malossi mhr replica 80ccm aluminium hengerszettem ha valakitérdekel.email cimem.meszarostamas9@ t- email.hu.
Sziasztok szeretnék olyan emberrel beszélni akinek van athéna 80 power szelepes hengere.tel vagy viber mindegy csak ha lehet élőbe.
Előre is köszönöm.
Email címemre ha kapok tel számot hívlak.madox1988@hotmail.com
Hali srácok olyan ügyben fordulok hozzátok hogy nekem van egy aprilia rs 50 motorom 1997 -es évjárat és szeretnék rá hátsó lábtartókat csak nem tudom hogy valójában arra melyik a gyár is mert ha van minta esetleg le is gyártom hozzá de nem tudom hogy valójában hogy néz ki meg pl a kipufogó oldalon ott hova kell rakni ? remélem tudtok nekem segíteni
Gondolom 6K.
szia és ez milyen fordulat tartományba kell produkálnia ?
Legalább 13,8 v
volt feszültséggel kellene töltenie.
Sziasztok tud e valaki segíteni 2006 os rs 50 es 2 hét alatt valamiért leszívja az aksit valami ,már a 2. akkumlátort vettük bele 11.9-re merití le,ha a motor jár van töltése nem azzal van a baj,hol keressem a hibát ? Nem volt még a motor megbontva. köszönöm
sziasztok! rs 50 oldalidomokat keresek pontosabban trapézlámpás extrema oldalidomokat csak a két oldal idom kellene más nem.nemkell gyári meg olyan amivel "nem estek"meg a többi sallang nem baj ha repedt csak ne 6 métert kelljen heggeszteni. ha valakinek van irjon legyenszíves.
Hát igen, akkor te is megerősítetted a félelmeimet...:)
Rendben, köszi a választ.
Ahogy előttem is írták, kompressziómérés. Tolásnál nagyobb fordulatot ér a főtengely, így lesz annyi sűrítése, hogy berobbantsa a keveréket.
Jó, mivel mind Minarelli Am blokkos
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy az RS 50-es főtengely nem-e jó az Rx 50-esbe?
Fontos lenne a válasz! :)
Kérdés, hová folyik bele a víz, mert a főtengelyt is tönkre teheti. RS-t csak olyat vegyél amit legalább ki tudsz próbálni, mert nagyon sokba kerül felújítani és egyébként is gyorsan kopik. Persze valamit valamiért, mert viszont megy is mint a mérgezett egér.
Sziasztok!

Most ismerkedem ezzel a motortípussal, ami simson után lenne az első komolyabb motorom.
Gondolkodom a linken meghirdetett motoron, de mivel jelenleg nem üzemképes, kicsit tartok tőle.
Nektek mi a véleményetek róla, érdemes bele vágni?

http://olx.hu/hirdetes/aprilia...
Hát nekem mindennel együtt, vagy te még a fel- és leszerelésre is gondolsz? Mert a hengert és a dugót lekapni nem nagyon dolog, otthon is elvégezhető.
Az nem rossz. :) És ez az anyagköltség vagy a munkadíj is rajta van?
Hát nekem a hengerfúrás új dugóval, gyűrűvel 14ezer volt, mondjuk én 50.5 mm-re furattam fel a hengerem
Az mennyibe fájna nekem kb?
Hát 20 ezer az pont elég ahhoz, valószínűleg kopott a henger, mérni kell egy kompressziót és ha ne megfelelő, akkor hengerfúrás/ csere kinek hogy tetszik jobban.
Mivel csak tolásra indul melegen tuti, hogy kompresszió gondja van
Kb 20 ezer, tudtommal nem volt még fúrva.
Szerintem nem lehet az a baja, mert tolásra egyből indul. Vagy az nen számít?