A power szelep rezósáv alatt dolgozik. 80-as motoroknál a gyakorlatilag sose használt fordulattartományban. Ehhez képest valamely elindulási könnyebbséget jelenthet esetleg kanyarból kigyorsításnál megbocsájtóbb a motor vagy csak marketing fogás.
Power szelepes hengert csak az Athena gyárt, kb 100ezer újonnan, használtan találni nem lehet. Egy komolyabb alu 80-as henger simán eléri azt a szintet
Sziasztok szeretnék olyan emberrel beszélni akinek van athéna 80 power szelepes hengere.tel vagy viber mindegy csak ha lehet élőbe.
Előre is köszönöm.
Email címemre ha kapok tel számot hívlak.madox1988@hotmail.com
Hali srácok olyan ügyben fordulok hozzátok hogy nekem van egy aprilia rs 50 motorom 1997 -es évjárat és szeretnék rá hátsó lábtartókat csak nem tudom hogy valójában arra melyik a gyár is mert ha van minta esetleg le is gyártom hozzá de nem tudom hogy valójában hogy néz ki meg pl a kipufogó oldalon ott hova kell rakni ? remélem tudtok nekem segíteni
Sziasztok tud e valaki segíteni 2006 os rs 50 es 2 hét alatt valamiért leszívja az aksit valami ,már a 2. akkumlátort vettük bele 11.9-re merití le,ha a motor jár van töltése nem azzal van a baj,hol keressem a hibát ? Nem volt még a motor megbontva. köszönöm
sziasztok! rs 50 oldalidomokat keresek pontosabban trapézlámpás extrema oldalidomokat csak a két oldal idom kellene más nem.nemkell gyári meg olyan amivel "nem estek"meg a többi sallang nem baj ha repedt csak ne 6 métert kelljen heggeszteni. ha valakinek van irjon legyenszíves.
Kérdés, hová folyik bele a víz, mert a főtengelyt is tönkre teheti. RS-t csak olyat vegyél amit legalább ki tudsz próbálni, mert nagyon sokba kerül felújítani és egyébként is gyorsan kopik. Persze valamit valamiért, mert viszont megy is mint a mérgezett egér.
Most ismerkedem ezzel a motortípussal, ami simson után lenne az első komolyabb motorom.
Gondolkodom a linken meghirdetett motoron, de mivel jelenleg nem üzemképes, kicsit tartok tőle.
Nektek mi a véleményetek róla, érdemes bele vágni?
Hát 20 ezer az pont elég ahhoz, valószínűleg kopott a henger, mérni kell egy kompressziót és ha ne megfelelő, akkor hengerfúrás/ csere kinek hogy tetszik jobban.
Előre is köszönöm.
Email címemre ha kapok tel számot hívlak.madox1988@hotmail.com
volt feszültséggel kellene töltenie.
Rendben, köszi a választ.
Azt szeretném megkérdezni, hogy az RS 50-es főtengely nem-e jó az Rx 50-esbe?
Fontos lenne a válasz! :)
Most ismerkedem ezzel a motortípussal, ami simson után lenne az első komolyabb motorom.
Gondolkodom a linken meghirdetett motoron, de mivel jelenleg nem üzemképes, kicsit tartok tőle.
Nektek mi a véleményetek róla, érdemes bele vágni?
http://olx.hu/hirdetes/aprilia...
Szerintem nem lehet az a baja, mert tolásra egyből indul. Vagy az nen számít?