mind1 nekem is van 1 haverom aki tavaly kapott 1 Vacsi új Derbit idén eladták, vettek új 125-öst 1 hónapja.... (talán nekik van csak az országban) és most megen eladják és vesznek új 250-es Hyot
nem vok irigy nekem sincs éppen szar motorom csak az piszkálja a csőrömet h 14éves vagy és nemhogy örülnél h van egy fiatal majdnem új motorod dőt a 2. hanem még mindig elégedetlen/telhetetlen vagy
le köcsögözöl és nem is ismersz.sztem 3-szor annyi ismerősöm van mint neked és évek óta ismerem őket és még egyik se köcsögözött le csak ha be volt baszva.faszfej
sutyerák amúgy nem sútyó paraszt mert sztem jó fej...
az egy dolog hogy ki miből veszi a motrot mert van aki csak kap egyet és kész van aki meg éveken át kuporgatja rá a pénzt össze. Erről ennyit.
14vagy érted!? örüljél h már a 2. új motorod van nem verni a nyáladat h kell másik sztem örüljél ennek ami van gondolom te olyan vagy h nem becsülöd meg amid van és mindig jobbat/újabbat akarsz...naon irritáló vagy
ja az sx a 3. 14évesen én örülnék a helyedben h van egy faxa motorom ami ráadásul új nem pofáznék h akarok 1 másikat kapsz egy nagy büdös simsont aztán megbecsülöd amid van...útálom az ilyeneket mint te
mien 3. az RS a 2.
és még amúgy se biztos h lecserélem mer apámank most nem is merem fehoznin a témát
mer a tesóm motorjával belementem 2 bazinagy kátyúba és meghajlott a felni
de én szeretem a sebességet.amúgy meg nem akarok visszamenni a crosspályára mer az úton akarok menni azzé kéne supermoto csak h meglegyen a feeling.de lehet h mx 125-öt veszek csak apámon múlik
mind1 nekem is van 1 haverom aki tavaly kapott 1 Vacsi új Derbit idén eladták, vettek új 125-öst 1 hónapja.... (talán nekik van csak az országban) és most megen eladják és vesznek új 250-es Hyot