Srácok ma előszedtem Rs-két egy kicsit a téliálomból! Kitoltam akksi be beindítottam, végigváltottam állványon bemelegítettem, aztán rámjött hogy nekem ezzel most menni kell
Az út fel volt szikkadva szóval nem kentem össze, és mentem egy pár km-ert! Most újra egész embernek érzem magam
( furcsa volt hogy azt érzi az ember, hogy elkapar tök olyan mintha erős lenne )
A váltót nemszedtemszét. Akkor lehet szétesett. De a kuplungommal milehet? Még összel mielőtt széttkaptam már akkor is szarvólt. De érdekes hogy azután hogy elszakadt a kuplungbovdenem azóta nemjó a kupesz. akkor megint széttkell húznom a blokkot? váltóvégett gondolom de a kuplungmiattis? Köszi
Nem a kuplunggal van gond mert ha nem emel ki a kuplung akkor is vennie kellene a sebességet.Valószinü szét hullott a váltód generál közbe s amiatt nem veszi a sebességet.Házilag nem érdemes ezeket szerelgetni mert több kárt csinálsz mint hasznot s többe kerül mint ha egy szerelöre biztad volna
A két szerelö nyilás vagyis párban 5000ft féklámpakapcsoló 2000ft szerelö nyilás 5000ft.Ha kellenek a cuccok itt a számom tel:06 70 459-6036 pontositás és cim végett vagy irhatsz emailt is. apriliamotorok@freemail.hu
Heló. Olyan gondom van hogy, széttszedtem a motrot kapott egy teljes generált összeraktam indul faszán semi gond. De a kuplungom nememel ki. Sebességbevan és nemtudok váltani semelyik irányba még üresbesem. Mi a k annya lehet vele?
Hello Aprilia rs 50 re szeretnék bal oldali első Index burát de Index is megfelel mert kitört:S 2004 es évjáratra Képen mutatom milyen kellene! ha tudtok segíteni hogy hol tudok olyat venni kérlek segítsetek itt az e-mail címem: djjocika@freemail.hu Köszönöm előre is!
Az út fel volt szikkadva szóval nem kentem össze, és mentem egy pár km-ert! Most újra egész embernek érzem magam
( furcsa volt hogy azt érzi az ember, hogy elkapar tök olyan mintha erős lenne )
Ami kellene:a 2 első index alatti idom
féklámpakapcsoló
szerelőnyílás fedele
Ez így mennyi lenne?
Nekem kellene a bal oldali index búra mert az Rs emen is ilyen van szerintem ami kitört és tudnál küldeni nekem?