megkarcoltam a baloldalát enyhén tyt a mentem majd holnap leszekazért írjátokmár meg hogy sztetek megértee vagy valami tyt gondolom te ismered akkor okosítsmár meg viccen kívül hogy megértee szare visszavane forgatva az óra stb.köcce csőtök
a másik, olvastam itt sok okosságot tegnapról, annyit kérnék csak (sztem sokak nevében), hogy aki veszi a fáradságot, és ír egy 10soros hozzászólást, az legalább PRÓBÁLJON meg vesszőt meg írásjelet belerakni! köszönöm!
Mariobully tegnap emailben azt írta nekem azért nem kell az elektronika, mert beviszi a szervizbe, és "átírják neki rajta a programot"..
most lehet hogy csak én vagyok hülye de ez sztem nem így müxik az RSnél, javítsatok ki ha tévedek, de sztem ez egetverő faszság. Nem nsr250ez meg nem is powercommanderes :D
Én akarok, csak egyetlen egy dolog szab határt...
Meghát kell egy utánfutó egy vonóhorog meg még a motor felkészítés.
De majd látom jövőre mi lesz, ha kellőképpen feldagad a malacpersely akkor semmi akadálya.
mondjuk misoctól :))) hehe megérte
nyugodtan megveheted az elektronikát, lófaszt fognak azon átírni :))
most lehet hogy csak én vagyok hülye de ez sztem nem így müxik az RSnél, javítsatok ki ha tévedek, de sztem ez egetverő faszság. Nem nsr250ez meg nem is powercommanderes :D
Meghát kell egy utánfutó egy vonóhorog meg még a motor felkészítés.
De majd látom jövőre mi lesz, ha kellőképpen feldagad a malacpersely akkor semmi akadálya.