Az gyári lábtartó,kb 700ft volt rá a festék ,
Mario annyi a baja a motornak hogy még nincs kivéve belőle minden folytás de ezt személyesen is elmondtam neked.
nem csak 5-6 ezernél torpan hanem 1esben le sem pörgi a 8+ .
jah és zsolt te tudod melyik mociról van szó légyszi segíts 1 picit . -ezt a mocit te is árultad(2004)...
skacok olyan embert keresek aki tudna nekems egíteni.van egy kapcsolási rajzom,sematikus,alkatrészlistával,de van benne pár számomra nehézke dolog,segítőt keresnék a dolog megépítéséhez.
ez tuajdonképp egy nem tul bonyolult elektronika,angol nyelvü leírással.
msn vagy itt szoljon aki tud segíteni előre is kösz
Ezt a motort mi hoztuk be olaszból idén májusban.Volt egy kis története....Számomra két hete derült ki ki is vette meg....
A bikepics-es lapomon van még fent róla kép.
Ha arról van szó hogy állatkodok akkor csak ott teszem ahol nem árthatok másnak és semmi képp sem úgy hogy űl mellettem valaki. Még gyosan sem megyek ha más vagy mások is ülnek a kocsiban. Szerintem elég a mások hibájából tanulni. De a másik legfontosabb dolog a passzív vezetés, mert sok olyan ember van aki ezt nem veszi figyelembe.
Mario annyi a baja a motornak hogy még nincs kivéve belőle minden folytás de ezt személyesen is elmondtam neked.
jah és zsolt te tudod melyik mociról van szó légyszi segíts 1 picit . -ezt a mocit te is árultad(2004)...
RS-gyári akksija 12V 9Ah jol tudom?
THX
ez tuajdonképp egy nem tul bonyolult elektronika,angol nyelvü leírással.
msn vagy itt szoljon aki tud segíteni előre is kösz
rgv250 (1996,papiros,szép) 380e
A bikepics-es lapomon van még fent róla kép.