már megvan az rs am. szt ne mondd h. te 1 sr 50 ditech után tudnád h. abban a szar rsben hol vannak a cuccok anélkül h. darabokra szedném .... mert a faszom sem fogja elvinni szerelőhöz h. megnéze h. fagyállüó van e benne.
mielőtt még pofán vágnának mert iyen hüyeséget mondasz majd, aksi a tank alatt... sztem picit várni kéne még ezzel motorvásárlással mert ebből lesz majd a tönkrement a motor: "milyen olajtartály?" meg a "milyen full szintetikus olaj?"
jah és még pár dolgot h. hol van a hűtővíz tartály mert megnézetnénk h. fagyálló van e benne és hogy a váltón van e gumi ha igen akkor hol lehet hozzá venni? -csak kereskedésben?
nem abszolut feltünésmentesen lehet vele menni. átgurultam bnőmhöz és gondoltam meghuzatom a házuk előtt, ugyis szombat délután van. és anélkül h tudták volna h jövök kijöttek mert hüyét kapott mindenki:D apám ahányszor beindítom 2 percen belül feltünik h azonnal állítsam le mert meghüyül az utca....:S
Ja az úgy más tészta. Egyébként volt tavaly olyan egyén aki megvette a 4 méter magas normand bemutatófenyőnket és azt mondta, hogy még így is marad hely a csillárnak. Egy kisebbfajta nappali lehetett.
a farokidomban nem?
az első teleszkóp szárába van beleépítve
google?
miyen gumi? oyat akármiből tudsz szerintem fabrikálni vagy legyártatni mondjuk a superseal-lel...