Hidegben oxygéndúsabb a levegő, állt ezért mennek jobban hidegben az egyszerűbb motorok. Bár a hűvös jó álltalában neki, a hideg nem. Mivel ugyanannyi Levegőben több az oxygén ezért több kaja kell az ideális benzin, levegő keverékhez Ergó több kaja kell hogy ne ragadjon... Ha hülyeséget mondtam, akkor nyugodtan üvöltsetek le
nemhiszem hogy ez akkora problémát jelentene. Ha össze lesz rakva a verda, rá nem sokkal úgyis bizniccelek egy itt fórumozó versenyző kollégával fúvókát (bocsi h eddig még nem kerestelek ezmiatt, ha kész van a gép kolléga, akkor frankón megbizniceljük amit beszéltünk)
sűrűbb levegő ez eddig okés, de ez még nem magyaráz meg mindent.
na ha valaki mond egy tudományosan és technikailag elfogadható magyarázatot ,az kap egy macisajtot :)
stoppie csak a soniba nincs symbiános, ami nekem már "mindennél többet ér"azt teszel rá amit akarsz,vírus irtóktól kezdve mindent(excelt pdf-et world dokumentumot is tudok olvasni)minden féle program van!sok olyat ismerek aki nem ismeri a symbiánt és sztem ha megismerné akkor ő is az mellett lenne!többet ehez nem írok mert nem ide tartozik ez a telefonos "ügy":D
na ha valaki mond egy tudományosan és technikailag elfogadható magyarázatot ,az kap egy macisajtot :)