mi a fasznak csúcsszuper teló? lehessen vele telefonálni meg sms-t írni és kész.. bazzeg sok majom vesz százezrekért telót.. pfff... azt inkább eltankolom..
én meg azért nem vennék sose sony ericssont (joystickosat) mert1 fos a joystick.osztálytársamnak k510i je van és már nem is lehet vele léptetni.úgyhogy nem túl jó a joystickja.meg ismeretem 1 olyan emert akinek meg kiesett a joystick a telefonból
én agyvérzést kapok a nokiáktól, olyan buzilassú minden menü, minden hogy áááááhhh... Fél év mire betölt egy programot vagy almenüt, lassú a lépkedés, egyszóval FOS :))) Elég sok nokiát próbáltam már, de mind ilyen volt nekem... (újak is)
Én sonyerikcsonttal nyomom, hát az is megér egy misét, kurva sokat szidom, de eddig ez vált be a legjobban (k510i). Alapvetően tök jó gyors, kivéve amikor fagyogat :))) (mindezt szoftverfrissítés után). Ja és a joystickja atom fossssssssssssssssssssssssss. de mégis eddig ez a legjobb. arról nem is beszélve hogy mennyi mindent kibírt :))
fuh amikor 3650em volt mindig 6600at akrtam iggen tetszett... de aztán közbe bejött egy sonnyericcson aztán samsung oszt most ez a nokia:D De úgy érzem már csak nokiánál maradok
6600ám volt szerettem (2004.03-2005.07)
6630 (2005.09-még mindig)
e50 (2007.08.16tól még mindig )
meg köztük egykét finomság, 8210,j6os...meg az elmaradhatatlan 3330
Én sonyerikcsonttal nyomom, hát az is megér egy misét, kurva sokat szidom, de eddig ez vált be a legjobban (k510i). Alapvetően tök jó gyors, kivéve amikor fagyogat :))) (mindezt szoftverfrissítés után). Ja és a joystickja atom fossssssssssssssssssssssssss. de mégis eddig ez a legjobb. arról nem is beszélve hogy mennyi mindent kibírt :))
6630 (2005.09-még mindig)
e50 (2007.08.16tól még mindig )
meg köztük egykét finomság, 8210,j6os...meg az elmaradhatatlan 3330
még jó hogy megörökíthettem
ilyesmiket csinál:
Mért hány hengeres ez?