Mérsz egy kompressziót,ha szar,dugócsere és hónolás(ha lehet) és,ha amúgy nem csörög zörög és a főtengelyszimering oké,akkor elvileg egy belevaló gyertyával tiszta légszűrővel és beállított karbival jónak kell lennie
Hm!Fogas kérdés. Sajnos a fordulatszám mérő mióta megvettem (2006.IX.) nem működik. Régebben volt, hogy egy bizonyos fordulatnál megindult, a hangja is megváltozott. Már ez is elmúlt rajta. A power szelep tudomásom szerint (a szerelő mondta) most kicsit rá van húzva. De így sem megy.
Ha nem jó a moci, még felét sem adnák érte. Ha meg már megvan és sokba van és egyszer csak jó lesz, sok gondolkodás után úgy döntöttem megtartom vagy 2 évig. Ez az utolsó próba, hogy megjavíttatnám, de ha most se lesz jó, akkor BONTÓ!
nem adhatom el, meg sajnálnám is Jó moci ez no. Mostmár ha minden igaz talán hamarosan megjön a henger, meg a többi, aztán összerakjuk és goo. Mostmár talán új lánc is meglesz, meg a télen bukógomba. Magas plexi kéne, de az sok péz, inkább eltankolom :) Lesz benne nagyobb fúvóka, rendes alkatrészekkel menni fog ez mint az álom :)
tartsd meg te is pályagépnek :))
tyt neked is ezt tanácsolom. megmondom őszintén lehet mondani igy meg ugy szereted. én ugy volt h most eladom megvolt rá a vevő de mivel gyorsan kellett volna a pénz eléggé áron alul. ugy volt 2 nap múlva viszik és kimentem a garázsba este már akkor nagyokat nyeltem és utána bőgtem 3 percet de komoyan... ráültem meg minden és nem akartam elhinni h mennie kell. aztán sikerült megdumálnom apámmal h adjon pénzt, aztán tavasszal ha elmegy akkor elmegy. ennyi. mész 2 kört egy másik mocival és gyorsan megszereted. és nem tudod mekkora teher esik le a válladról h bazzzzz de jó h nem fogok minden 4 héten szopni valamivel. meg hálát adsz az Istennek amikor már 2hónapja megy. mert te is elérkeztél ide, "06-os RS igy vagy ugy.
vagy csak pályára, keveset használva. oda még mindig gondolkozom h megtartom:)
Kompresszió?Nézesd meg azt olcsón megmérik lehet ingyen is!Ha kicsi akkor dugó csere de akkor már főtengely felujítás is!Ha jó a kompresszió akkor lehet karburálás is!
UBY NAGGGGYONJÓÓÓ
tartsd meg te is pályagépnek :))
aztán nem hörögni,hogy motoros oldal ! Így kényelmesebb -nekem
úgy örülök h többet nem szopok vele:)
tyt neked is ezt tanácsolom. megmondom őszintén lehet mondani igy meg ugy szereted. én ugy volt h most eladom megvolt rá a vevő de mivel gyorsan kellett volna a pénz eléggé áron alul. ugy volt 2 nap múlva viszik és kimentem a garázsba este már akkor nagyokat nyeltem és utána bőgtem 3 percet de komoyan... ráültem meg minden és nem akartam elhinni h mennie kell. aztán sikerült megdumálnom apámmal h adjon pénzt, aztán tavasszal ha elmegy akkor elmegy. ennyi. mész 2 kört egy másik mocival és gyorsan megszereted. és nem tudod mekkora teher esik le a válladról h bazzzzz de jó h nem fogok minden 4 héten szopni valamivel. meg hálát adsz az Istennek amikor már 2hónapja megy. mert te is elérkeztél ide, "06-os RS igy vagy ugy.
vagy csak pályára, keveset használva. oda még mindig gondolkozom h megtartom:)