nokia a legnagyobb szar a világon. még az alcatel is jobb nála. nem egyszer elküldött magától 50 sms-t....
symbian meg smart phonok... nevetséges. veszek egy 12"-os laptopot. nem a telefonomon fogok bohóckodni
Csak azt a kormányt száműzd róla gyorsan... Ktélem, hogy eredeti lenne Egyébként tök jó állapotúnak tűnnek a krómozások.. A ráf alumínium? És a hátsó miért van lefestve?
Én inkább motorba invesztálok mint telóba Most pl megakarnák generálozni egy cz 175 öt Képek az adatlapomon...sztem csunya de ezen tanultam meg motorozni
kuuuurva ipod,enyém ma mondta be az unalmast...lefagyott,lemerült,azóta bekapcsol,néha színes néha fekete fehér,töltést nem mindig veszi és nem játszta le a számokat 20 gigás 4.generációs mooooocskos apple.
én nekem nokia 7610 van 1,3 pixeles anno ballagásomra kaptam 3 éve és még sztem amíg ki nem purcan meghagyom mert semmi baja nincs kisebb munkahelyi baleseteken kívül
k700i amire nekem kell arra tökéletes, jostick kb fél évet bír az tény, 2000 ft egy új csere ki lehet bírni más baja viszont sose volt... majd ha meghal veszek másikat addig én is ink eltankolom az árát
sztem egy kamera mega okosság. Mindenki szidja, nekem buzi soxor jól jön. Digitális fényképezőt nem hordok (meg nincs is), ez meg nálam van, és sokat fényképezek. 1,3 mp már nem is olyan szar.
a K510i elég sokat tud, én annó 20ért vettem előfizuval, annyira nem nagy péz, főleg h most feleannyiért hozzád vágják.
viszont 100rongyokat én se adnék ki telefonra, hacsaknem jön be a biznic a vidékiekkel :D
télleg fos a joy, de ennyi attrocitás után másiké már nem is működne. Úgyhogy nem gase. Viszont az okos SE mérnökök tudták előre, és lehet irányítani 90%ban a billentyűzettel. A maradék 10% a fontos, azzal meg csak szopsz :D
egyébként joe-z knows best:))