sziasztok, keresek a 2004es rs125ömbe(122) teljesen nyitott használt elektronikát valamint sport kipuf rendszert pl :arrow használtan mind2őt és 1 árat is írhatnátok+hol tudnék púpos plekszit venni-rendelni?
kicsit körbe a motorról nagyából lemostam a sarat ezek a rossz idők után és kicsit kipróbáltam a húgom új fényképezőjét lefotóztam mi lett a múltkori kakucs után a gumival bő 1 hónap után (4ik képen az elsó gumi van)
Hello!
Megtudnátok mondani, hogy új RS-re hol lehet venni arrow-rendszert?
Azt tudom , h boltban, de mégis hol? Ha lehet valami nyugat-magyarországit is mondjatok!
(havernak kellene)
KÖSZ
éppen neten olvasgattam RS250topic egyik emberkének volt 250es eladta mert sok volt neki vele a gond és vett egy yamahát kicsit faricsált rajta hát minden ki a maga motorját olyanra alakítja amilyenre szeretné de nekem a 2 stílus az olasz és japán egyben nem jönn be
Mennyiért adnád?
van molst két zsír új Arrow Chalenge
Megtudnátok mondani, hogy új RS-re hol lehet venni arrow-rendszert?
Azt tudom , h boltban, de mégis hol? Ha lehet valami nyugat-magyarországit is mondjatok!
(havernak kellene)
KÖSZ
egyébként ma láttam pesten az esőben egy rgv250t :)
éppen neten olvasgattam RS250topic egyik emberkének volt 250es eladta mert sok volt neki vele a gond és vett egy yamahát kicsit faricsált rajta hát minden ki a maga motorját olyanra alakítja amilyenre szeretné de nekem a 2 stílus az olasz és japán egyben nem jönn be