Nem állítottam a karbin, amióta megvettem ilyen. Állítólag ki van szedve az elektrónikus fojtás, ami azért is lehetséges mert nem mindig csinálja, de a nagy esetek többségében igen. Szóval elektronikára nem tippelnék, mert nemhiszem, hogy olyan könnyen elállítódik a gyujtás. Meg mondom minden faszakasza csak az a 5500-6500as fordulat nem... Most gondolkozok, hogy a lánc nem -e lehetne, mert egy kicsit laza és lehet ez ránt vissza. lehet hogy hülyeség de nem elképzelhetetlen. Karbipucoláson gondolkozok még.
sziasztok
a hátsó tárcsámon van 2 eléggé nagy karc. gondolom elkopott a betét. hol tudok uj betétet venni és mennyiért? esetleg valakinek eladó? kössze
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy mi miatt lehet az, hogy a motorom 5500-6500 között nem egyenletesen pereg, hanem ílyen rángató, de inkább szaggató modon. Más tartományban nem csinálja,szépen viszi a max fordulatot, meg alacsonyon is nagyon zsír. Csak érdekelne mi lehet ez? ha tippetek van az is jó.
Elöre is kössz
Eladó 2004.05.04.-es gyártású Aprilia RS125 szép gyári állapotban,6800km,minden eredeti olasz papírral,még nincs belőle minden folytás eltávolítva.580000FT az ár alkuképes.
Spoiler: 06-24-486-122 Bontó: 06-24-486-129
ennyit találtam, weboldal nincs meg de nem nagyon fejlesztik ....
ja és ha csaj veszi fel akkor kérd hogy kapcsoljon mást mert sík hülye motorok terén
Hello Bencce ha jól emlékszem te linkeltél még nagyon régen egy oldalt ahol utángyártott idomokat lehet rendelni még amikor Tuning-nak kellett a Hondájához. Ha tudod ennek a címét írd le légyszíves. Mert kerestem de nem találom
a hátsó tárcsámon van 2 eléggé nagy karc. gondolom elkopott a betét. hol tudok uj betétet venni és mennyiért? esetleg valakinek eladó? kössze
Lenne egy olyan kérdésem, hogy mi miatt lehet az, hogy a motorom 5500-6500 között nem egyenletesen pereg, hanem ílyen rángató, de inkább szaggató modon. Más tartományban nem csinálja,szépen viszi a max fordulatot, meg alacsonyon is nagyon zsír. Csak érdekelne mi lehet ez? ha tippetek van az is jó.
Elöre is kössz
ennyit találtam, weboldal nincs meg de nem nagyon fejlesztik ....
ja és ha csaj veszi fel akkor kérd hogy kapcsoljon mást mert sík hülye motorok terén
ász fényezés
ász fényezés 2
kéne a plexi
idióta görög
https://bolt.egumotors.hu/inde...
A közelmúltban elhunyt 2 motorostársunk emlékére Berettyóújfaluban figyelemfelkeltő-megemlékező felvonulást tartunk 2007-10-21.-én Vasárnap.
Gyülekező a vasútállomás parkolójában 15.30-tól.