ja, nekem is van, főleg asszonypajtással, hogy érzem hogy neccesen áll a motor egyenesen. meeg, az is simán esélyes , hogy pl egyik oldalra kanyarodva bátrabban fékezel. kész is a gumi ott jobbban. hülyén hangzik de pl egy kis vizet kinyomsz az utra, átmész rajta(egyenesen..) és megnézed hol lett vizes a gumi.
létezik az hogy a gumim nem középen kopik? se elöl se hátul. mikor megvettem ez még nem volt vele. mostmeg láthatóan nem középen, hanem bal oldalt kopik mindkettő. mi errer az orvosság?
mitogeri nem tudod a dunlop trophy-n a rajt elött egy dagi elég lepukkant állapotú csávó mászkál egy kamerával és mindnekiről csinál felvételt hogy azok a vidik hova kerülnek ?
aprilia rs125-cagiva mito 125-re slick gumi szett,új Medium keverék!
Shinko 160/60 és 120/70 nekem már szélesfelnim van így sajnos nemtudom elkoptatni őket!
ár:38500! Nem heidenau,ez igazi slick... hasonlitás képp átlag 32e ft egy ilyen hátsógumi szoval az első szinte ingyen van.
4-4,5colos felnire valo a hátsó,tehát fasza 125re is.
06705540998
Átírás nincs (kétnyelvű adásvételi ),az eredet vizsga az mióta ennyi? mikor én csináltam még 13 körül volt.
nahy mind1 van még ezen kívűl egy Tuono 125-ösünk is olaszországi bemutató motor volt garantált 236 km-el,minden eredeti papírralgyönyörű tényleg látszik rajta hogy annyi van benne amennyit az óra mutat.Alku nélkül 520ezer forint.Akinek kell még kép róla MSN-en megtalál.
70"000 plusz a regdíj. Egyedi: 25"000. Műszaki 4"000. Rendszám: 4"200. Forgalmi: 6"000. Törzskönyv: 6"000. Átírási illeték: 2"500. Lekérdezés: 8"400 (EMG). Cimke: 450. Eredetiség vizsga: 15"500. Ezeket kell kifizetni. Meg még emellett a regdíjat....
Engem is elgondolkodtatott, de így nem mászhat el egy gyujtás. Bár még nem tanulmányoztam át a Cdi gyujtását teljesen és az a baj, hogy következtetni se tudok. De hát sztem az rs nem szokott gyujtáshibás lenni.
Karbibeállítás minek? ha rosszul lenne beállítva, akkor alul se lenne jó, talán felül se, de ez jó, talán membránlapra gondolok, lehet hézagos, vagy nem fekszik fel, bár akkor összevissza lenne az alapjáratom.
A vizsgáztatás minimum 100ezer. Elöször is kell vámolás mert gondolom 50esként lett behozva, akkor eredetiségvizsga, papírok, rendszám, +1 nap utánarohangálás minimum. Ezért nem akartam 50esként venni. Amugy még ugyis megéri.
még 1 kérdés.
létezik az hogy a gumim nem középen kopik? se elöl se hátul. mikor megvettem ez még nem volt vele. mostmeg láthatóan nem középen, hanem bal oldalt kopik mindkettő. mi errer az orvosság?
aprilia rs 125 rotax 123-as blokk bonva.
váz,telok,karbi,gyujtáskapcsolo,idomok,müszerfal,
po
wer,önindito,stb
érd:705377495
Shinko 160/60 és 120/70 nekem már szélesfelnim van így sajnos nemtudom elkoptatni őket!
ár:38500! Nem heidenau,ez igazi slick... hasonlitás képp átlag 32e ft egy ilyen hátsógumi szoval az első szinte ingyen van.
4-4,5colos felnire valo a hátsó,tehát fasza 125re is.
06705540998
Dunlop d208gp,d209gp garnitura 25-30000.-
d207es első gumi eladó
érdeklődni MSN vagy 06205140810
nahy mind1 van még ezen kívűl egy Tuono 125-ösünk is olaszországi bemutató motor volt garantált 236 km-el,minden eredeti papírralgyönyörű tényleg látszik rajta hogy annyi van benne amennyit az óra mutat.Alku nélkül 520ezer forint.Akinek kell még kép róla MSN-en megtalál.