ennek a srácnak a mostani motorja előtt nem egy sárga gps-ses RS125-öse volt ? sztem kicsit nagyot ugrott de mind1 ő dolga ha észben megtudja állni hogy húzza akkor gond nem lesz sztem adatlap
helosztok! az rs-be nem nyit ki a power, a powerszelepet nem tudom kivenni! fél cm-t mozog ki be, és semmmi jobban nem jön ki,már megfujtam minden sprével és semmi!valaki tud segiteni? és gyári kuplungbovdent hol lehetne venni, azokkal az O-gyürükkel együtt? segitséget előre is köszi....
Nekem is a natixban volt szervízelve a sport pro("szervizelve") még az előző tulajnál és eddig(kop-kop) semmi gondom vele csak állítási de az meglesz oldva mert kikopott a fúvóka....télleg olyan ganék? vagy valaki meséljen már róluk! miket ba**nak el?
Szasztok
Ma vittem el a blokkomat egy szerelőhöz aki hungaroringen szerel 25-ösöket is...
Dugó ügyben azt mondta Wössner , Vertex felejtős!
Csak Wiseco vagy még talán Prox!
Hajtókar is Wiseco lesz... Én hiszek neki ő már csak tudja... Asso-t nem is mondta...
ennek a srácnak a mostani motorja előtt nem egy sárga gps-ses RS125-öse volt ? sztem kicsit nagyot ugrott de mind1 ő dolga ha észben megtudja állni hogy húzza akkor gond nem lesz sztem adatlap