Lehet az egekbe magasztalnod az RS125ösödet. Azért a második megszorulás után nem biztos hogy az egekbe magasztalnám... De akárki akármit is mond nagyon esztétikus kis gép Van olyan szép mint egy RS. És nem tudom látod-e az árát? Ami messze a legkorrektebb akárhogy is nézzük... Ha forgalomba helyezed is 600körül megáll.... Nem 1,2M-ba...
És ez a nem mindegy.
Ha van olyan jó mint a hyosung akkor inkább ez mint egy új RS.
Az enyém jelenleg eladó. Full power változat, nagyon szép karc mentes állapotban. A lényeg-- 11KW-os papírokkal. Az országban az egyetlen újkasztnis RS ami 30 lovas gyárilag és 11KW-os papírjai vannak
Sziasztok!
LEnne 1kérdésem az hogyha 1Rs gyárilag 11kw-os forgalmival jön ki akkor az tudja-e késöbb a 30Le-t? Remélem valahogy értitek nemtom másképp kifejezni magam
El tudná nekem magyarázni ezt valaki?
Te is tudod jól hogy közel sem egy kategória.
És ez a nem mindegy.
Ha van olyan jó mint a hyosung akkor inkább ez mint egy új RS.
Ennyi.
nem volt abba dugócsere, én rátenném a fél kezem!
Az enyém jelenleg eladó. Full power változat, nagyon szép karc mentes állapotban. A lényeg-- 11KW-os papírokkal. Az országban az egyetlen újkasztnis RS ami 30 lovas gyárilag és 11KW-os papírjai vannak
LEnne 1kérdésem az hogyha 1Rs gyárilag 11kw-os forgalmival jön ki akkor az tudja-e késöbb a 30Le-t? Remélem valahogy értitek nemtom másképp kifejezni magam
El tudná nekem magyarázni ezt valaki?