jaja, jól meg is állnak hétvégenként a kakucsringen (mármint a gokartok) aztán várhatjuk amíg beslattyognak a halott gokartért és közben meg megy az időnk elfele
HD-és kamera? Azok nem viselik el a rázkódást. De az is lehet hogy a rázkódás miatt néha az aksi elmozdul és nem kap áramot a ketyere. Ilyenkor nem szokta elmenteni a felvételt. Én ezt úgy szoktam orvosolni hogy powertéppel mocskosúl beleragasztom az aksit a helyére
hello! melyikőtöknek van baronos motorja? száguldozoo? gonbdlkodom hogy piszkos nyereségvágyból visszaviszem, és nemtom hogy mit kapok értwe, és hirtelen az emebrem sem tudta, hanem majd hívnak, de moostakaormtudni!
neken nem a felfogatással van a baj hanem a kamaerával az a szar amikor elindítom a felvételt kb 20 mp mulva kikapcsol és kiir vmi hdd... geciséget és nem hajlandó elmenti a felvételet:Spedig minden biztonsági geci ki van kapcsolva
mielőtt ezt kiejeltenéd beszéj kornéllal. én multkor kérdeztem mennyibe is volt neki s agici az évben, és asszem fél millát költött rá vagy valami 400E-t....
nem akarok belefolyni ebbe a roppant magasröptű vitába de véletlenül van egy SV1000 görbém amit egy barátom dobott át tavaly mókából hogy szemléltesse hogy egy ezres SV-ből egy Powercommanderrel és egy Arata rendszerrel akkora teljesítmény töbletet tud elérni mint amennyi kb. az én motorom össz teljesítnénye
Szóval mellékelem a görbét nem vagyok egy SV szakértő de ez egy K5-ös ezres görbéje, nemtom hogy ez számít-e.
Miért a te zümmögőd nem gyári verda?
A 98le kizárt 110-116 körül teljesít padon. 2dob +power commanderrel nem teljesíti a 120-at mi?
Ne viccelődjél már itt nekem
De tudod mit.Most megy 12000km-es kötelezőre és majd be lessz mérve. JA és csak tankolni kellett bele
nekem nem mondták hogy császár a kategóriában, az 5 év garit meg eleve el sem hittem. Szóval még mindíg Te állsz szarabbul. A másik az hogy az SV1000 gyári verda, fékpadon 98Le-t teljesített. Nem akarlak elkeseríteni, de az főtengőn is barátok között is csak 110 ló (legjobb esetben), és 10lovat kizárt hogy rádob 2 dob. Ahhoz, hogy leadja azt amiről te beszélsz, módosított vezérlés, power commander, teljes rendszer, sportszűrő kell. (forrás: JHS racing, akik azért értenek hozzá)
illesztésre meg annyit hogy mi 0,05re szoktuk, de ezt bekell járatni rendesen. (a dugó dobozára 0,06 van írva) a 0,04 sztem kurva kicsi...
fepi felvettelek msnre megvan még a karbi!
akkor lehet mégsem lenne anyagilag jobb ha gixxer lenne :))
Ott van gyári 114Le
Gyere csak Tyt szerzek neked munkát
Szóval mellékelem a görbét nem vagyok egy SV szakértő de ez egy K5-ös ezres görbéje, nemtom hogy ez számít-e.
Amúgy meg kíváncsian várom a görbédet, ha leméreted a géped.
Lassan elköltözök felétek, mert úgy látom ott arany élet van :)
A 98le kizárt 110-116 körül teljesít padon. 2dob +power commanderrel nem teljesíti a 120-at mi?
Ne viccelődjél már itt nekem
De tudod mit.Most megy 12000km-es kötelezőre és majd be lessz mérve. JA és csak tankolni kellett bele