gyerekek kész...ugyanugy jártam mint tyt egy 20 perce...csak nekem 110nél,nem tom mér...én is öntöttem még a tankba is benzint...vertex...hazatudtam vele jönni...elkapott a sírógörcs is ,nem hiszem el
én már nem kockáztatok ebben az időben:) most rendben van a moci úgyh már csak szaladgálásra használom, nem kell szezon vége előtt egy taknyolás, h a hidegben rohangáljak alkatrészért majd meg 5 fokban vigyem a szerelőhöz. ha szép az idő inkább kiülök pályaidomot sikálni:)
nem bízom már nagyon a hátsó pilótapower-emben. majd jövőre hátul is power race lesz.
háát sokmindenért... elöszöris pl most akartam gurulni egyet de nem indul... nem jó az önindítója elkopott v passz... próbáltuk betolni nem indul... tesom szerint eltömödött és nem kap benyát hát nemtudom....jó végülis mindneképp kéne mennie 12ezres köt szervízre de akartam egyet gurulni:( ja meg gumi is kell rá... szval elég sok minden... meg első fékpofa meg megkell nézni az olajnál is emrt kicsit folyat meg ien apróságok... beteg szegénykém:(... nembaj majd helyrerakják:) addig maradok a cbren...
hát vertex nem lesz belerakva az tuti! asso dugót hol lehet szerezni?
1ébként hazahoztuk a mocit a tanyáról ahol hagytam, adtam nekik 1 kis pézt hogy vigyáztak rá :)
itthon most megy a nagy filozófiai vita, anyám nem érti meg hogy hogy történhetett megint, és szerinte el kéne adni a gecibe és autót venni mondtam neki hogy nem lenne jó éjjel nappal azt hallgatnia hogy motorozni akaroooook elfelejtheti az ilyen dolgokat :) én kis mocikám
tényleg. És nekem tudnál abba segíteni h ki vegyük a főtengőt? Me meg mondom őszintén nem merem egyedül széthúzni a blokkot me még nincs elég tapasztalatom ien téren. Babettán kívűl
szar olaj esetén nagyobb az esély hogy főtengely nem bírja, elkezd szépen kopogni majd széthullik és szétbasz mindent:) nem egy igy járt motort javítottunk már:)
akarod h lefényképezzem a volt gyűrűimet? Szívinfarktust kapsz rajtuk. Az egyik oldalon már csak a jó isten tartotta össze a gyűrűt . De ako is kibírta a maga 20ezrét. Sőt még tuti bírt volna 1-2ezret ha óvatosba mek. Az arol meg h h a főtengőt baxxa szét? Ezt h érted ? Mármint mért ?
én is assot wettem volna bele ha még mindig kapható lenne. de mivel nincs maradt a prox meg a vertex a pinkmotorsnál. nos amiko felhívtam őket h kell a prox dugó mondták jól van meg van rendelve. majd rá nem sokkal küldtek egy emilt h nincs prox dugójuk készleten csak vertex és vmi 1500-2000 Ft al volt több. Mondom ako az még jobb lesz úgy. És így lett nekem vertex.
Kíméletes használat és hozzávaló naon jó olaj orvosolja a problémát szerintem. Me azé annyira csak nem lehet szar az a vertex h mindenkinek aki belerakja megragadjon a dugó. Csak észre vette volna már vki a gyárnál h nem kóser a dolog.
De attól mostmár bogarat ültettetek a fülembe...
Am elmondom nektek h mielőtt szét nem szedtem az AFIt, jól meghajtottam (ako legelőször) 160ig és úgy h jó pár kmen keresztül tartottam a (dugó-gyűrűsen, 6bar kompr.) végsebit és 500Ft-or Arol 2T volt a gépbe. És ako sem szorult meg. LOL mi?
nem bízom már nagyon a hátsó pilótapower-emben. majd jövőre hátul is power race lesz.
1ébként hazahoztuk a mocit a tanyáról ahol hagytam, adtam nekik 1 kis pézt hogy vigyáztak rá :)
itthon most megy a nagy filozófiai vita, anyám nem érti meg hogy hogy történhetett megint, és szerinte el kéne adni a gecibe és autót venni mondtam neki hogy nem lenne jó éjjel nappal azt hallgatnia hogy motorozni akaroooook elfelejtheti az ilyen dolgokat :) én kis mocikám
ENNYI.
De attól mostmár bogarat ültettetek a fülembe...
Am elmondom nektek h mielőtt szét nem szedtem az AFIt, jól meghajtottam (ako legelőször) 160ig és úgy h jó pár kmen keresztül tartottam a (dugó-gyűrűsen, 6bar kompr.) végsebit és 500Ft-or Arol 2T volt a gépbe. És ako sem szorult meg. LOL mi?
Uccsó alapméretes dugó kell a motorodba? Remélem az illesztésre odafigyeltél...