ezen a részen én is mindig filozófálok... multkor a nap vége felé egész jól éreztem. de ugyaniyen a célegyens utáni kanyarok. azt sem nagyon vágom:)
vasárnap oks. ha tényleg kész a moci szombatra. holnap veszem az alkatrészt aztán szombatra kész is...
ja, képzeld lett új lelátó és normális büfé rendesméretű fedett asztalos-kiülős résszel! Ja és már itt is matricát kell ragasztani a fejidomra ha tavaszra meg lesz a hiányzó része a pályának, asszem odaköltözöm
ez már megint a raptors and rocketsről van nem? azon az oldalon semmi nem igaz:)
Jocirs megszorult máris az RS vagy mi történt? azt elmúlt napokban nem nagyon tudtam követni a fórumot. egyébként kész a mocim szombaton, végre mehetek megint pályázni:)
ja és 23 éves büszkén átmentem az autós rutinvizsgán
hát részvétem ..én is múlthéten adtam be a fellebbezésem..4hónapra el akartak tiltani a teljes járművezetéstől, aztán annyi volt h 1 szimpla rutinellenőrzésen kibuktam h még nincs meg a motorjogsim...most imdákozom..:) kocsi nélkül elég szar lenen még 1 hónap is..
Neked meghagyták vmelyik kategóriádat?
hát ez szomorú ezért nem való az én kezembe 125nél nagyobb motor minden oké csak ahogy ismerem magam mondjuk tudom korlátozni magam de attól félek hogy vmi baj lenne és fát fognák aztán én is a föld alatt lennék :S (mondjuk az nem ide való téma csak személyi véleményem)
vasárnap oks. ha tényleg kész a moci szombatra. holnap veszem az alkatrészt aztán szombatra kész is...
vasárnap egy KakucsRing? Kéne nyomni mert mindjááá vége a szezonnak aztán csak leshetünk
Bár mondjuk én aki iszik és úgy csinál gázt azokat nem tudom sajnálni....
Jocirs megszorult máris az RS vagy mi történt? azt elmúlt napokban nem nagyon tudtam követni a fórumot. egyébként kész a mocim szombaton, végre mehetek megint pályázni:)
ja és 23 éves büszkén átmentem az autós rutinvizsgán
Neked meghagyták vmelyik kategóriádat?
barátomat a tűzoltók vágták ki...
véralkohol szint1,63 ezrelék...
nah igy sikerült...