Nah erre a sztorira emlékeztem
Én visszavittem neki a blokkot hogy szar és a pénzt agya vissza és hogy bassza meg... kicsit huzta a szajat de visszadta.
Lementünk egy 2003as RS-t megnézni mert aztmondta hogy első felni az törött meg hogy idomsérült de amúgy jó állapotban van kevés kilométerrel stb....
Leutaztunk oda a pusztába aztán egy èsak erős idegzetűeknek" látvány fogadott minket!
felniből egy 20centis darab kitörve, villa szemre is elvolt hajolva, hátsó lengőkarba kanyar volt, a közpponti teló leírva, a blokkból egy darab kitörve, nemvolt benne power, stb....szal kivolt szedve ami müködött és egy rakás szar volt a motor, egy pp alkatrész nemvolt rajta...
és a szégyen azvolt hogy mondta ott hogy nézd meg nincselhajolva ateló, aztán bizonygatni kellett hogy bazze majnem beleér a hasidomba, blokkra aztmondta hogy hegeszteni kell, a lengőkart természetesen kilehet huzatni, és az első gumit eladta! amivel elötte egy 20centis darabot szedtek ki a felniből!
jah és a gép az csontra volt szedve és ő nemnyulkál hozzá ahogy hozza ugy adja el...jó hogyne!
Aki nemakar kétnyomon haladó motort meg hulladékot az nevegyen tőle semmit mert csak szopás lesz a vége...!
Hali! Nemtud valaki egy jó tuningoldalt, APRILIA RS 125-höz?
Előre is Köszönöm!
Ui.: eddig egümotors nézegettem, de az főképp kismotorokhoz jó ( gondolok itt kipufogóra főképp )
Zoli aki rs 125ost vesz biztos hajtja de nekem akarmilyen motorom van lesz tuti hajtani fogom :D
ja es komolyan olyan nagy szam leirni mennyit megy az rs-etek? ennyire tabu? a 06 07es rseknek szol
én vettem mér tőle blokkot ugy hogy kivotl törve belöle 1 darab, meg hallotam masoktol is hogy nagyon átbaszos gyerek én a sajat tapasztalatombol modnom hogy töle nemvennék semmit de már itt a forumon is olvastam hogy valaki rengeteget autozott hogy megnézze azatn fele oylan alapotban se volt mint amit mondott....
Én visszavittem neki a blokkot hogy szar és a pénzt agya vissza és hogy bassza meg... kicsit huzta a szajat de visszadta.