jah 1 szakmai kérdés. szar a tompiítottam. vagyis ég meg minden (új izzó van benne belevaló) csak az utat nem világítja meg. a távolságim erős mint állat azzal semmi baj. mi baj lehet a tompítottammal?
Én egy szaros fordszámmérő spirált vettem tőle,de azon nincs mit elbaszni,2 nap alatt meg is jött postán,szóval csavarokat,vasgolyót nyugodtan vegyetek tőle,abban nem lehet hiba
Én vettem tőle egy power behuzot 12-ért mondja hogy keveset használt jó állapot mondom jó mert sürgős el is küldte beleraktuk és akkora egy fos szar olyan régi már hogy csak kb 8200nál nyit és még 9 ezernél gondolkodik és még 5 ezernél kinyit szoval összevissza nyit és zár mert akkor nagy szar és mondtuk neki hgoy szar és kérjük vissza a pénzünket erre meg mondja hogy ő jót adott és mi basztuk el és nem veszzi vissza meg mondta hogy az elektronikám szar mikor egy egész nap szorakáztunk Csongival meg Tomival hogy jo legyen de végülis a behuzo szar na ennyit erről az emberről ne vegyetek tőle semmit mert csak átbasz és még megakarta magyarázni hogy ő motorszerelő és elötte kiprobálta meg tuti jó de baszik visszavenni mert egy .............................................................
........................ és átkur mindenkit mert mi emeberek is hiszékenyek vagyunk és azt hisszük hogy minden ember hasonlo mint mi hogy nem akarunk szart eladni és nem akarunk másokkal kibaszni de ez az ember egy diszno mivel ő leszarja hogy szart ad el csak legyen pénze na ezt kurvára utálom és pont azokat akarja lehuzni akik még fiatalok és még nem értenek annyira hozzá és ezt is kihasználja meg ezt a tetves postai utánvételt is mert szart küld és soha a büdös picsába nem fogja visszavenni és visszaadni a pénzed
akkor nekünk aztmondta hogy gokartosoknak bármikor el tudja adni a blokkot...
ott is hagytuk a csávót mert kibaszott link, folyamatosan átakart kurni minket...
1x sem használt matt fekete!
........................ és átkur mindenkit mert mi emeberek is hiszékenyek vagyunk és azt hisszük hogy minden ember hasonlo mint mi hogy nem akarunk szart eladni és nem akarunk másokkal kibaszni de ez az ember egy diszno mivel ő leszarja hogy szart ad el csak legyen pénze na ezt kurvára utálom és pont azokat akarja lehuzni akik még fiatalok és még nem értenek annyira hozzá és ezt is kihasználja meg ezt a tetves postai utánvételt is mert szart küld és soha a büdös picsába nem fogja visszavenni és visszaadni a pénzed
ott is hagytuk a csávót mert kibaszott link, folyamatosan átakart kurni minket...
KERÜLJÉTEK!