nem sietek én sehova, városon kivül pörgetem inkább 8ig max 9ig, vagy 11 ha valami f@sz elkezdi nyomni neki ha előzöm. városba meg, meg ekéxem a 4.500al max
Én nem vagyok ilyen tápos csirke mint eggyesek bazzeg. Tuning is lefogadom 16 évesen már 171 cm már most 45-s cipőt hord vasággyal együtt 60 kg és ez 20 éves korára mindössze annyit fog változni h 190 magas lesz
Egyébként sztem semmi gond nincs a 172 cm-rel teljesen jó. Elférek kényelmesen motoron-autón. Egyedül crossozni nem tudok normálisan mert dobogó kell hozzá vagy árok h fel bírjak szállni
Marcs van számodra egy 2006os RS rendszerem, jobban néz ki mint ami most rajta van a Tiéden :)) ócsóért beszámítom. Csak előtte abortuszt kell végrehajtani rajta, a katalizátor már a méhben elvérzett.
jóól megnézik! beviszed a mtoort, betolják a műhyéybe, te kinn vársz, ők körbállják, és ERŐŐŐSEN nézik! esetéleg többen is akár felváltva. és miután jól ÁT és MEGNÉZTÉK, visszakapod némi lóvéér, amiennyibe az átnézés kerül. ja, esteleg amelyikük előbb megunja a nézést kb 10 perc alatt gumit meg betétet is cserél..
sr750
Egyébként sztem semmi gond nincs a 172 cm-rel teljesen jó. Elférek kényelmesen motoron-autón. Egyedül crossozni nem tudok normálisan mert dobogó kell hozzá vagy árok h fel bírjak szállni
whehehe JoeZ,én egy 10cmvel legalább magasabb vok Nálad whehehe.
tegnap vettünk a Benzintyúknak egy shox cordura dzsekit, remélem ezzel is úgy meg leszünk elégedve mint a saját rucimmal :)
a gyertyának meg nem a karbi miatt volt olyan buzi szine.
Nem úgy mint pl Tyt alatt aki 100kg-ot veri