ŐŐ ez igaz hogy szervízigényes csak mihez képest... egy cbr125-höz képest tényleg szervízigényesebb, de meghálálja. Azt hogy mit tud azt meg neked kell megtapasztalni, de az enyém pl. megy mint a disznóóóó
Tyt!Láttam az infódban hogy a sisak alatt ott a szemüveg.Én is próbálkoztam alávenni, de nem tul kényelmes, te ezt hogy oldod meg? Ja mag nekem állandóan felcsúszik a homlokomra alatta. Tök fasza ezen az uj rs-en az index...
Csáó! Én is gondolkozom egy ilyen mociban csak azt hallottam hogy sok gond van vele, szinte minden héten szervizbe kell vinni... ez igaz? mer nekem teccik ez a moci csak jó lenne tudni h mit is tud?
nem tesz jót mert akkor nem húzod a gázt de pörög és csak alapjárati benzint kap...röviden ennyi,de ha 1x 2x er hagyod ledadogni 5ezerről semmi baja nem lesz....de inkább használom mint h borítsak 1 faszát...
najó ,nem akarom h végigtúrt a topicot, szal 162km/h 1000kmesen, még bejáratósan a 95+ /ruhás/ kilóm alatt... de még ment volna csak nem volt szívem nyűsztölni a bejáratós gépet.
hátsó is fog.....be 1esbe motorfék+hátsó eléred azt a lassulást mint elsővel. én is ismerem az ilyen dolgokat,mert rxel faszán lehet játszadozni...jössz ki kanyarból olyan 4esben és látod h van 1 kis por vissza tenni 2es powerbe és áááá ott a nem kis powerslide,legjobb
hanem a lábadra esik akkor több látszana rajta...kanyarban felejtsd el az első féket...ott a hátsó az kell a jó kis powerslideokhoz.... ha látod h csöppnyi genya is van csak is hátsó vagy motorfék...
na most voltam a garázsban, lepolíroztam a gépet..
egy alig észrevehető festéklekopás maradt, de szerencsére 1általán nem vészes...
meg legalább a protektoros ruha is le lett tesztelve.. jóó mert nem fáj semmim, a csizma meg azért jó mert ráesett a motor a lábamra és nem fáj a lábam se
áh bazz nyugi én is szidom magam... amikor felszedtem a földröl a kicsikét aszittem le lesz gyalulva a fél oldala...
szerencsére alig észerevehető karcok..
amatőr hiba.... bár mindenkivel előfordulhat.
jobb lessz ha felteszel bukógombát mielőtt megkarcolnád azt az ékszert.....