Hello Skacok!
Ma voltam Faterral Romániába és láttam egy boltot nemtudom miféle lehetett az a lényeg motoros volt!
A tuning felírtaot eltudtam olvasni
NA az a lényeg láttam Yasuni kipuf rendszert! Az ára leiben volt megadva szóval hogy mennyi lehetett Ft-be arról fogalmam nincs
De fasza volt!
Azoktól kérdezném akik járnak versenyezni:
Ti hol kezdtétek? milyen versenyen? Milyen nagyságú nevezési díjak vannak, és a versenyzésből jön vissza pénz vmilyen formában? Gondolok itt győzelemre vagy szponzorokra. És hogy lehet elérni jelentősebb versenyekig?
A válaszokat előre is köszi, mert érdekelne a téma.
Sziasztok! Valaki meg tudja mondani hogy mi szerint kell a kipuff szelepet beállítani?
Jah és ti hogy szoktátok a vázat takarítani, hogy ne maradjon foltos?
Előre is köszi mindent!
najah...nemegyszerű, és nem egy olcsó mulatság a versenyzés!
én is zöldfülüként álltam tavasszal az első versenyhez! menni kell menni kell...gyakorolni!
nemfog egyből az öledbe hullani a dobogó! megkell érte melózni!
5-6. helybe nemvagyok annyira biztos! mondjuk lényegtelen hanyadikként hozod be a gépet, ha jólérzed magad a pályán és folyamatosan tudsz fejlődni!
nem a Profi, Pennymarket parkolóba kell csapatni hanem pályára kimenni aztán ott döngetni!
hát ha kivan szedve a csapágy akkor van rajta egy 4 jegyű szám az alapján tudsz olyat venni csapágyboltba én meg várom a postást,mert hozza az új hengerem
Sziasztok
Nincs valakinek egy rs 125ös első tárcsája?, Nagyon fontos! akinek van hívjon vagy csörgessen meg én visszahívom! Előre is köszönöm! 06303919431
sziasztok.. bocsi a hirdetésért, de van egy 92-es rs 125-öm, és szeretnék túladni rajta, gondoltam megpróbálom itt is...
rendszámos, a műszaki novemberig érvényes. jelenleg a gyújtás-szabályzó miatt javításra szorul, de ha kell valakinek 120.000 Ft-ért elviheti! (debrecen) jegermester "kukac" freemail.hu
akkor Csongi, bencce, Fábián és én eddig a névshowr. Valamint Dingó és a lepencézős Attila kérte hogy szóljunk nekik ha megyünk. rájukírok iwiwen, de akkor most szombat vagy vasárnap?
Ma voltam Faterral Romániába és láttam egy boltot nemtudom miféle lehetett az a lényeg motoros volt!
A tuning felírtaot eltudtam olvasni
NA az a lényeg láttam Yasuni kipuf rendszert! Az ára leiben volt megadva szóval hogy mennyi lehetett Ft-be arról fogalmam nincs
De fasza volt!
Ti hol kezdtétek? milyen versenyen? Milyen nagyságú nevezési díjak vannak, és a versenyzésből jön vissza pénz vmilyen formában? Gondolok itt győzelemre vagy szponzorokra. És hogy lehet elérni jelentősebb versenyekig?
A válaszokat előre is köszi, mert érdekelne a téma.
Jah és ti hogy szoktátok a vázat takarítani, hogy ne maradjon foltos?
Előre is köszi mindent!
én is zöldfülüként álltam tavasszal az első versenyhez! menni kell menni kell...gyakorolni!
nemfog egyből az öledbe hullani a dobogó! megkell érte melózni!
5-6. helybe nemvagyok annyira biztos! mondjuk lényegtelen hanyadikként hozod be a gépet, ha jólérzed magad a pályán és folyamatosan tudsz fejlődni!
nem a Profi, Pennymarket parkolóba kell csapatni hanem pályára kimenni aztán ott döngetni!
Nincs valakinek egy rs 125ös első tárcsája?, Nagyon fontos! akinek van hívjon vagy csörgessen meg én visszahívom! Előre is köszönöm! 06303919431
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=77127
nem kötületek valakié?
rendszámos, a műszaki novemberig érvényes. jelenleg a gyújtás-szabályzó miatt javításra szorul, de ha kell valakinek 120.000 Ft-ért elviheti! (debrecen) jegermester "kukac" freemail.hu