ja a lényeg :jövő hétvégén nyit az http://www.olaszmotor.hu/index... több száz négyzetméteres aprilia,ducati, stb..... full király lesz (a haveromé)
péntek,szombat,vasárnap nyilt nap kaja,pia, + 15 motor kipróbálásra és mondhatom hogy nem egyszerü motorok, monster sv , stb.....!szerintem a csiki bege után ez lesz az ország legmenőbb szalonja
Aha én voltam.H.böszörményben is van egy moci hirdetve egy lányé,Azt hiszem szkupi de nem biztos én a tesójait ismerem meg a faterjátol vettem már pár kocsit, egyszer még egy keewai robogó is került hozzám amit ők adtak el újonnan, amugy ott az ujvárosin van egy teherautókereskedésem(ünk mert 3 -an csináljuk)
Helló
Szerintem nagyon jó a pálya
két három másodpercel is jobb időket lehet menni az új pályán
Aki teheti próbálja ki jó lenne néha találkozni más 125-ös géppel is mert a Zolin kívűl mással nem szoktam találkozni. sajnos
Motorral mennék. addig csak kész lesz :) nem feltétlen szeretnék felmenni a pályára. nem akarlak titeket feltartani.... addig meg lehet h lesz amugy vmi ruhám...
én nem voltam és tudom nem is nekem szól a kérdés de egyik ismerős volt lennt és nem nagyon volt megelégedve az új pályával de majd minjárt zotya elmondja a véleményét.
Csombek múltkor technikai okok miatt nem tudtam menni sajnos van ilyen.
Majd ma d.u.án rendbe rakom picit a motort, hogy holnap 100%os legyen, és nem fogom vissza mondani ha csak nem lesz vmi de eddig minden OK
"farmerbanterdelos" hát alatta van térdvédőm igaz nem ér anynit mint például a te ruhád de majd ha úgy állok én is veszek most ez van ....
Dadis az meg nem nagyon izgat, hogy ki mit mond az a lényeg én jól érezem magam.
akkor már inkább megyek citadellára. anyámék úgyis velencén vannak,és oda megy a citadellás társaság is...kérdés hogy pályán mennek e vagy sem,mert matricát nem akarok venni
péntek,szombat,vasárnap nyilt nap kaja,pia, + 15 motor kipróbálásra és mondhatom hogy nem egyszerü motorok, monster sv , stb.....!szerintem a csiki bege után ez lesz az ország legmenőbb szalonja