Hali. Van egy elado Aprilia RS 125 95-ös évjáratú motorhoz váltótengely! 12000HUF!
És van egy vatta új IMET mágneses tanktáska 20 L es egyszer sem használt még csomagolva van! 5 erős mágnes oldalmerevítős! 10000HUF! Érd: realmadrid11@freemail.hu v 06705757334
Na hazajöttem Gondolkodtam kva sokat DT-n, aztán elkezdtem számolni és közel 100000hufnál álltam meg. Annyi pénzem meg sajnos nincs meg aztán sok értelme van most egy ha szerencsém van és nem hullik szét a gép, akkor egy 5-6dik hely. Oszt akkor mi van...
mély meghatódottsággal tölt el a tudat hogy bejelenthetem,
tegnap a profi udvarban leraktam a térdem a bejáratós géppel :))) (könnycsepp)
tudom hogy nem nagy szám meg mindenkinek meg van már, de nekem még nem ,és most kúúúúvára örülök :D
Más, tegnap alámraktak egy picit más stílusú gépet, egy Suzuki intruder 800 volusiát, és baromira bejött :))) Rohadt nyomatékos, szép hangja van, és elég jól megy! Na meg tök kényelmes. Pár év múlva szivesen betolnék egy ilyet a garázsba a sportmoci mellé!
van egy ismerősöm aki TK-ra törte a 600F-ét a Hringen és mivel nem tudta megoldani a hazaszállítást ezért leparkolták neki napokig a roncsot az egyik box-ban plusz költség nélkül.
azt mondjátok már el DT-sek, ha kimegyek ugye verseny előtti nap meg minden, akkor kint lehet hagyni a gépet? vagy levinni, aztán fel kell vinni este és másnap megint?
És van egy vatta új IMET mágneses tanktáska 20 L es egyszer sem használt még csomagolva van! 5 erős mágnes oldalmerevítős! 10000HUF! Érd: realmadrid11@freemail.hu v 06705757334
Mikey, égesd le azokat a papucsokat!
szombat vagy vasárnap megyünk Kakucsringlizni? Csonginak és nekem is jó mindkét nap.
tegnap a profi udvarban leraktam a térdem a bejáratós géppel :))) (könnycsepp)
tudom hogy nem nagy szám meg mindenkinek meg van már, de nekem még nem ,és most kúúúúvára örülök :D
Más, tegnap alámraktak egy picit más stílusú gépet, egy Suzuki intruder 800 volusiát, és baromira bejött :))) Rohadt nyomatékos, szép hangja van, és elég jól megy! Na meg tök kényelmes. Pár év múlva szivesen betolnék egy ilyet a garázsba a sportmoci mellé!
azt mondjátok már el DT-sek, ha kimegyek ugye verseny előtti nap meg minden, akkor kint lehet hagyni a gépet? vagy levinni, aztán fel kell vinni este és másnap megint?
Itt is várom már nagyon!
másik gépeddel mivan?
95.000 Ft komplett szett ára (ha érdekelne vkit)
v beszéjük meg msn-en
most már mind1 jó lesz nekem így is