nekem a nagy gép már meg van,most már csak a jogsihoz kéne felnőni én is megyek melózni keddtől,hogy aztán be tudjak szúrni Jamalnak minden egyes kanyarban a ringen
Hy!
Dugót majd akkor amikor eljön az ideje de a gyár 16000 km-re írja a cserét. 13000 km-nél kell gyertyát, váltóolajat, légszűrő betétet tisztítani vagy cserélni stb. Itt nézd meg
Nélküled is mindenki teljesen jól fogja érezni magát. Talán még jobban is. Ha jössz, akkor jee, hameg nem, akkor kifaszt érdekel. Nemkell itt hirdetgetni :)
scoefield haverom mondta h nyert az általad kiadott iyen kaparóssorsjegy nyereményjátékon... hozzád irányítom ok, mert nem tudja most kihez foduljon vagy kit hívjon!
Dugót majd akkor amikor eljön az ideje de a gyár 16000 km-re írja a cserét. 13000 km-nél kell gyertyát, váltóolajat, légszűrő betétet tisztítani vagy cserélni stb. Itt nézd meg
Azt szeretném kérdezni hogy durván 14000km-nél mit kell cserélni az RS-be ha minden gyári?
Mert azt tudom h dugót de mást nem ?
na a múlthét csütörtöki gondok után vasárnap irány Kakucs nem ígérek semmit de ha közbe jönn vmi szólok de eddigi állás szerint gooo
aztán vigyázzatok la lopósokkal a hétvégén
mondjuk a kuplungcsapágy is elszállt de lehet holnapra ok lesz:)