Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.
Nemtudná valaki megmondani hogy hogyan lehetne 22kw-ot átirni 11-re?
Negy segitség lenne mer igy szeretnék motort venni ha sikerülne.
Hello!
Tömör leszek!
Vertex vagy Prox?
hulyeseg h nagyobb rutin kell hozza szarul mindkettovel lehet motorozni. inkabb nagyobb kontroll kell hozza. tehetsegrol meg en is ezt mondom hiaba az 1000V2 ha 125ost sem tudsz kimotorozni
hellosztopk nagy bajba vagyok...pff má akár hogyan próbálom kivenni azt a szar powert sehogy se jön ki.. vkinek nincs vmi ötlete? mert valószinüleg azért nem megy a mocii..

előre is kössz
Elmondom neked h kissé nagyobb rutint kíván meg ez a motor mint egy RS. Tehetség? Mutass itt valakit akinek van komoly tehettsége! Akinek van az már rég versenyszerűen motorozik mert rég felfedezték.
Ennyi a hozzáfűznivalóm a tehetség témához.

Tehettség helyett én a rutin szót használnám
Tuti foglalt szombaton a pálya? honlapon nincs kitéve semmi, és úgy tudom csak jövő hét szombaton lesz ott valami.
Vasárnap hányan jönnétek / fogtok menni?
mit er az ero ha nincs tethetseg aki uralja
Szombaton foglalt a pálya! Drift verseny lesz. Vasárnap meg Brno motoGP. Ki jön szerdán a Hungaroring-re?
kész az rsem, kezdem járatni
Vasárnap menjünk mert akkor jönnek egy csomóan
Szombat délután K-Ring valaki?
atya úristen remélem az enyémmel nem lesznek gondok ahogy igy vissza olvastam pár oldalt. eddig jól szolgált
am az új rsekbe is asso werke van gyárilag?
Talán még az idén kibírja
Szarok a 2T feelingre. Itt meg mennydörgés van a V2-től nem cincogás. Ja és persze erőőőőőőő
látom sorozatban halnak meg az új RSek. A legutóbbi is ugyanúgy mint az enyém... Asszem szerencsésnek mondhatom magam hogy az enyém csak 9100nál halt meg. Azért meg főleg áldhatom az eget, hogy a hengerem okés.
Amúgy tegnap hazaértem nyaralásból, és az esti mocizás alatt egyszer majdnem elütött egy beülünkhatanaszakadtpirosskodába fiatal társaság, egyszer meg egy szuicid hajlamú macsek futott alám, és megfejelte a csizmám meg a hasidomot, mielőtt átmentem rajta. Ezekután jobbnak láttam hazajönni...
Már 400km van a bejáratós vasba, úgy vigyázok rá mint a hímes tojásra. Adtam neki még1 esélyt az új dugóval, nagyon remélem ezzel elmegy egy darabig!

Valaki mondja már meg mi a faszér" halnak meg az új RSek ilyen gyorsan?
jah és még annyit ha vkinek van uj Rs -e mennyit megy ugy utazóba ?
sziasztok oan kérdésem lenne h rs 125-ből árulnak -e gyárilag 30 le fölöttit?

köszi a segítséget!
a behúzómágnesnél tudod állítani a bowden feszességét az állítócsavarral, nekem van egy matrica a hűtő mellett,azon rajta van h kell beállítani, vmi 8-10 mm.. de majd lefotozom
Sziasztok!

Még mindig "99-"03-as Aprilia RS 50-hez keresek láncvédőt és utas lábratot. Ha valaki tudna segíteni, vagy lenne neki eladó elfogadható áron, kérem jelentkezzen! Elöre is köszönöm!
Szevasztok!Már kérdeztem de senki nem tudja hogy kell az RS powerját állítani és miszerint?
köszi szépen, megoldottam a dolgot!
KÖSSSZKE még1x!
faszért ilyenkor szólsz amikor másnap meló van. pénteken szólj
van vkinek kedve egy esti motorozásra Pesten ?
hívjatok v inkább írjatok 0630-441-82-31