Van nekem egy 1998-as évjáratú aprilia rs 125-öm, és szükségem lenne egy jópár alkatrészre:
- fejidom tartó vas szerkezet
- első lámpára üveg
- komplett műszerfal/km óra, forszámmérő. informácios kijelző, és a tartó szivacsra is/
- első fékmunkahenger
- gyújtáskapcsoló
Nem tudja valaki véletlenül, hogy hol találhatnék ilyen alkatrészeket? Újjonnan is és bontóból is jó lenne!
ez vicces. a 2t váltója jobban bírja a magas fordulatot
a fukszos témára jól megírta mindenki a saját okosságát, főleg a JoeZ-jén röhögtem jót. :) Nem mondtam hogy értsétek meg amit mondok, csak akkor ne kérdezzetek. Ha meg nem értetek, ne reagáljatok!
hát nem tom...én mindig anélkül váltok,felfele 90%ban,ha belerakom ott is marad...ha nem arról nem nyilatkozom lefele szoktam,de megesik hogy nem,pl terepen....
valaki nem akarna xenont a mocijába? 15 ből megvan és rendes elektronikás xenon...
várom a jelentkezőket :) mert ugye csak 1 párt tudok venni ez kb 30 e ft.
Helló!
Nekem dettó ugyanez volt csak én forgalmi vizsgáról jöttem haza...valószínű 2évre eltiltanak ha valaki ismerős nem intézi el a rendőrségen...nekem a határőr oktatóm símította el
Ha jól nézem ez mx méret....5öt adok érte
Van nekem egy 1998-as évjáratú aprilia rs 125-öm, és szükségem lenne egy jópár alkatrészre:
- fejidom tartó vas szerkezet
- első lámpára üveg
- komplett műszerfal/km óra, forszámmérő. informácios kijelző, és a tartó szivacsra is/
- első fékmunkahenger
- gyújtáskapcsoló
Nem tudja valaki véletlenül, hogy hol találhatnék ilyen alkatrészeket? Újjonnan is és bontóból is jó lenne!
a fukszos témára jól megírta mindenki a saját okosságát, főleg a JoeZ-jén röhögtem jót. :) Nem mondtam hogy értsétek meg amit mondok, csak akkor ne kérdezzetek. Ha meg nem értetek, ne reagáljatok!
várom a jelentkezőket :) mert ugye csak 1 párt tudok venni ez kb 30 e ft.
Nekem dettó ugyanez volt csak én forgalmi vizsgáról jöttem haza...valószínű 2évre eltiltanak ha valaki ismerős nem intézi el a rendőrségen...nekem a határőr oktatóm símította el