Mikey: mit anyázol, jogsi nélkül hajtottál, fasz voltál, elkaptak, meghúznak. pehhed volt h megállítottak. Amúgy haveromat jómultkor elkapták 25 össel, 50esként használta, kismotor jogsija sincs. Feljelentés, és a végén kapott egy figyelmeztetést.
Jamal: Pont h akkor kopik a lamella ha 10000nél kuplunggal váltasz.
ok..köszi a nyugtatást..de per pil lk...va idege s vok..fel tud huzni amikor röhög a markába és modja..h bocs..de téged állitottunk meg...jo elismerem h hülye voltam,mert ott a sajtkukac a valagamban..de teljesen más tészta az amit jópáran művelnek h "a zezressel majd ellépek a zseka elől nem kö oda néköm pappir"..ababn bizom h amire lezajli kaz egsz mar rég levizsgáztam.
kár h nincs felénk motoros rendőr...
igaziból én pont leszarom hogy leugatnak mert használok kuplungot.. amúgy ha beléegondolsz tuti hogy lesz valami baja.. pontosan nem vágom annyira de már csak az is hogy nem választod szét a lamellákat és jobban kopik. .de szerintem már az is épp elég... amúgy ne törödj az ilyen balfékekkel akik leszólnak.. használj csak nyugodtan kuplungot..
De végülis tudok, csak megkérdeztem de amiket videokat láttok itt az oldalon és azokba szinte mindegyikbe kuplung nélkük váltanak ha meg kuplungal le vannak ugatva hogy te barom ne kuplungal válts már az olyan égö meg stb. Azért kérdeztem rá hogy lehet-e valami baja a gépnek ettöl ? itt most nem csak rs-re gondolok hanem más gépekre is amik nem olaszok
vazzeg persze hogy lehet de miért nem tudjátok használni azt a tetves kuplungot? azért van basszus.. aztán meg majd elkúródik és sírtok hogy szar olasz mert széthullik..
Amikor a shoxba voltam és lestem a ruhát volt egy aroww bőrruha, amibe volt csigolyavédő púp, és 69 000-re le volt akciózva...A bajh cska az volt hogy a mérete 3xl-es volt Így erre esett a választás! AMúgy a gerincproti télleg fos, de nem lehet olyet venni ami keményebb és a jelenleg benne lévő gerincprotit kicserélni vele?mert elég ,acerás lenne külön alávenni eggyet. Sajna nem tudok mindig ruhába menni ha pl dolgozni vagy majd suliba megyek, de talán azon a pár kilóméteren nem lesz gubanc.
Fábián Janinak hívják a fagyizós srácot és már eladta a ZXR-t (piros volt) most GSXR-600-at kapott....
Szerintem nem engem láttál a multkor félegyházán van 5 db RS125 asszem
olcson? utolag uygis kapom majd a birságot meg az eltiltast? gondolom mszyla lesz vmit fizenti
hiaba mond akamrit.. az eltiltasrol nem si beszélve.. 1 hetem va na jogsiig..
125össel szted hova meneküljek rendör elöl?:)
1.6os octavia
140ig megfogom
utana letol
és mégjobban megbasz
8pézé adom
Jamal: Pont h akkor kopik a lamella ha 10000nél kuplunggal váltasz.
kár h nincs felénk motoros rendőr...
Szegényt sajnáltam kicsit.....
Szerintem nem engem láttál a multkor félegyházán van 5 db RS125 asszem
hiaba mond akamrit.. az eltiltasrol nem si beszélve.. 1 hetem va na jogsiig..
125össel szted hova meneküljek rendör elöl?:)
1.6os octavia
140ig megfogom
utana letol
és mégjobban megbasz