JAh hát ez így van sajnos...
Én akinek eladtam az Sp-t, melóba jár vele a motor talán nálam volt lemosva utoljára, igás lóként van használva.... Most beállt neki ott rohad a garázsban mert nincs lóvé megcsináltatni.. Szomorú vég egy egykoron gyönyörű,high-tech,kisszériás motornak.
nos,igencsak használja mivel 1 benzinkúton láttam a mocid és a kutasok mondták,hogy 1 csaj jár vele!
Sajna frankón nemnagyon foglakozik vele!Szergény paripa nemtudom mikor volt utoljára lemosva...
egy csaj vette meg, de nem tudom h monori-e
tartom vele a kapcsolatot mert szegény igencsak szív a mocival. mondjuk nemtudom mitől lenne lelakva ha nem használja, remélem azért garázsban tartja
nekem meg addig minden rendben megy amíg nagyanyám tyúkjai tojnak rendesen...:D inkabb maradjak szar szálka 38as de 1 fillért nem adok ki étrendkiegészítőkre....főleg 280ft-os benzinár melllett
nincs valakinek kedve kipróbálni ezt a kukucskaringet vagy mi a faszt? euroringre akartam menni de foglalt lesz a pálya, gondoltam 3000-ftért megéri meglesni.... csak aki jön az számoljon vele h én a földutas részen leszállok a gépről és tolom... nincs kedvem a buzi kis kavicsokat szedegetni az első gummából.
Én akinek eladtam az Sp-t, melóba jár vele a motor talán nálam volt lemosva utoljára, igás lóként van használva.... Most beállt neki ott rohad a garázsban mert nincs lóvé megcsináltatni.. Szomorú vég egy egykoron gyönyörű,high-tech,kisszériás motornak.