egyébként most szépen összeállt végre belülről. most jön a pályaidom fényezése, felrakása, valami pici lámpa belevágása... JAMAL jöhetsz majd segíteni, majd valamikor ha megyek érdre beugrok hozzád megnézni h oldottad meg aztán megcsináljuk ezt is:)
azért nem akarom annyiért adni mert van rajta némi karc, meg szeptemberre dugócsere is esedékes. cigány módon nem fogom eladni h persze vigyed most lett benne dugócsere aztán 2 hét múlva a langlovagokon lássam ah a beblokkolt hátsókerékkel befarol a combino elé...
nem szoktam ennyire előre tervezni tuning h már most a hirdetéseket nézzem. majd ha elmegye, és megnézem a számlaegyenlegemet meg a lejárt betétjeimet, utána bőven elég...:)
lehet h fogok rá költeni de nem úgy mint erre, h ha valami oyan alkatrész kell ami nem bontós, akkor várjak rá 3hetet, és addig basszon az ideg h már megint szétszedve áll. de ha bontós akkor sem biztos h van valakinek.
ha jobb árban lesz a kék akkor nem fogok belőle gondot csinálni, majd később váltok a 2005ös sárga feketére:)
Ja, nyugi a 600asra is fogsz költeni. Amúgy énis valami hasonló kaliberben gondolkodom a következőre, de addig még dógozni kell, jó sokat :)))
Sárga fekete? háááát végülis a Kornélé sem rossz. Igazából a sárga nem a kedvencem, de az tuti h talán abból van a legkevesebb...
nem tom miért van fent én csak 2 hétre adtam fel, de azóta hivogatnak, le is szedem:) de 450-ért lesz eladva hanem leviszem szeptemberre 390-re. Kb. még nem tom.
600-as, és elvileg 2002-es. Olyanra pályázom mint a Kornélé, amióta tudom h mi az h motor azóta a sárga fekete után csöpögött a nyálam.
Ebbe a 125 ös anyagi csődbe én belefáradtam. Ebben az évben versenyezni akartam, rengeteget pályázni, qrvára nem jön össze állandóan csak a pénz megy el rá...
nem-nem 125ben rs vagy esetleg mito csak tudod érdeklődöm. Cbr-nek nagyon tudnák örülni később csak itt a baj, hogy arra még sokat kell várni de inkább 125öst még ki kell motorozni. Hát a többiről nem mondok semmit …...
ősszel én is tudok neked pályaidomot adni 40ért. kicsit foltozott de nem gáz, főleg nem pályázni. szeptemberben megy az RS, a pályaidommal meg mit csináljak, inkább eladom és elkezdem venni a gixerhez a pályaidomot
nem érdekel vkit MRA füstszinű plexi 95-98 RSbe? 18ezer ft és nem volt használva.
ha jobb árban lesz a kék akkor nem fogok belőle gondot csinálni, majd később váltok a 2005ös sárga feketére:)
Sárga fekete? háááát végülis a Kornélé sem rossz. Igazából a sárga nem a kedvencem, de az tuti h talán abból van a legkevesebb...
Ebbe a 125 ös anyagi csődbe én belefáradtam. Ebben az évben versenyezni akartam, rengeteget pályázni, qrvára nem jön össze állandóan csak a pénz megy el rá...
Bencce!
600as lesz? mikori?