Hello
nem lett cserélve csak annyi hogy amikor piacra dobták az Rs-t több féktárcsa volt a palettán és valamelyik ilyen valamelyik meg olyan és nincsen Braking hullámos féktárcsa rs-re?
nem tud valaki
Szia
Ez most nem igaz mert az Rs-eket amikor kijöttek kb 3-db különböző féktárcsával dobták piacra ( mindegyiknek más formája de ugyanazt tudják kivéve a gyárilag 15 lovasé)
és még egy cáfolás hogy nekem 96-os gépem van és nem aranyszínű a belseje hanem ugyanolyan a féktárcsája mint a képen
KisRS!
Igen, megvan még az elektronika! Hódmezővásárhelyen lakom, Szegedtől 23km. De postán is el tudom küldeni ha fontos!
A gyári helyére berakható tök egyszerűen, és nem lesz benne 5 és 6ezer között a lyuk (torpanás)!
Hát lehet hogy nem nagy észrevehetőség de ezeknél a gépeknél sok kicsi sokra megy ! Nem hátrány az neki ha nem terheled le mindennel, szereti ha könnyedén szaladhat mikor rácsavarod a tüzet !
Ahogy látom erre is rövid időn belül új lánc kell mert nem lehet tovább spanolni. A kipuffja nem tudom, hogy miért olyan mint egy kémény. Egyébként 50-es papírokkal akarsz rs?
Szerintem többet ér ha sima láncot veszel és többet takarítod, mert próbáltál már vadi új O vagy X gyűrűs láncot hajtogatni? Nagy energiát vesz fel a hajtásból!
nem lett cserélve csak annyi hogy amikor piacra dobták az Rs-t több féktárcsa volt a palettán és valamelyik ilyen valamelyik meg olyan és nincsen Braking hullámos féktárcsa rs-re?
nem tud valaki
tiednek már lehet nem gyári a tárcsája elöl, 11 év alatt ellehet használni:)
Ez most nem igaz mert az Rs-eket amikor kijöttek kb 3-db különböző féktárcsával dobták piacra ( mindegyiknek más formája de ugyanazt tudják kivéve a gyárilag 15 lovasé)
és még egy cáfolás hogy nekem 96-os gépem van és nem aranyszínű a belseje hanem ugyanolyan a féktárcsája mint a képen
Mennyiért vetted meg?
egyébként ma hoztam el 200 kmről Lóri volt RSét lábán:) gyönyörű gép.
azon az rsen meg gyári kipu van, asszem a svájcba importáltak jöttek ki iennel. undorító
Igen, megvan még az elektronika! Hódmezővásárhelyen lakom, Szegedtől 23km. De postán is el tudom küldeni ha fontos!
A gyári helyére berakható tök egyszerűen, és nem lesz benne 5 és 6ezer között a lyuk (torpanás)!