na felhívtam a motorszerelőt, holnap viszem hozzá a mocit. Megnézi a powert meg minden, hátha meg lehet csinálni, és akkor euroringre pöpec géppel mehetek...
mondjuk ma megingott a bizalmam az első gumiban mert amikor behuztam h stoppiezzak egyet, qrva nagyot csúszott szerintem fel volt már melegedve a gumi, nem tom mi lehetett...
persze hogy motorozok tovább nem is gondolkodtam hogy nem folytatom, csak tudod ha magamtól esek el vagy én miattam van kocc akkor elgondolkodok hogy mi a faszt csináltam meg ilyenek, de úgy (szerencsére csak majdnem) összetörni a motort hogy egy nő akinek max a fuckanal való rámtolat azért elég szar dolog, főleg hogy utána 2 utca múlva megint kijöttek elém és mikor megláttak a papa besatuzott az út közebén keresztbe állva, és ilyenkor ne legyek ideges???? BASSZA MEG A JÓÓ KURVA ANYJÁT AZ ILYEN
Kb amikor elmegyek motorzni mindig van 3-4 necces helyzet, nem az én hibámból hanem valami pöcs autós, idáig nagyon többségben nők miatt. Ma is egy hülye picsa majdnem összetört.... rámtolatott a geci kjereszteződésbe, semmi tükör csak kiakart kanyarodni de csak egy félsávot ment ki utána megállt és gondolom megijedt, és kőkeményen elkezdett tolatni, próbáltam hátratolni a motort de kb bevoltam szarva m,ert 7-es bmw szintű merciben ült a ribi, de nyomtam a dudát mint a gecc és üvöltöttem szal utolsó pillanatban éppen hogy észrevett, mindkét irányból m,egálltak és kiengedték mert kilógott az útra, nagynehezen kikanyarodott , dekb 5 cm-re állt meg a kerekemtől...... Akkor gondolkodtam hogy utána mek és lerugom a kibaszott tükrét de mondom nem ér anniyt az egész mert megijed azt rámrántj a a kormányt.
mondjuk ma megingott a bizalmam az első gumiban mert amikor behuztam h stoppiezzak egyet, qrva nagyot csúszott szerintem fel volt már melegedve a gumi, nem tom mi lehetett...
de nem aza vicces benne hogy alázod a CBR-t...
bár nem jó a powerem de mind1...