akit érdekel még a Stratégiai Marketing házidogám az új RS-ről (Z3 meg mégvalaki volt asszem), az dobjon egy mailcímet! és küldöm! ja aztán véleményt kérek.
Hello! A kipcsi ahol rácsúszik arra a csonkra ami a hengerhez van csavarozva, oda mit kéne tenni, hogy ne fújja ki az olajat? Zsírt próbáltam már de affelől tiszta olaj minden. :(
Másik kérdés: Ahogy leveszem a bal oldali deknit (sikerült visszaakasztanom a kuplungbowdent) ki lehet venni a sebváltótengelyt. azon mind2 oldalról kell lennie alátétnek? Mert ahogy szétszedtem kiesett egy véknyabb meg egy vastagabb alátét, és sztem annak a tengelyén volt. Úgy tettem vissza, hogy a vastagabb van belülről, a vékonyabbik a dekni felől. Remélem így kell.
Ha valaki tudja miről beszélek segítsen plz, addig nem nagyon merem beindítani
Srácok tudja valaki hogy a karbin a súber tűn van az a kis pöcök amit 5-6 résbe lehet rakni.. azt állítja a magasságát.. nah az nekem le volt esve.. és hogy hova kell visszarakni? én most egyelőre középre tettem
Előre is köszönöm.
melyik apriliának van olyan blokkja mint az Rs-é, kinézetre ,de berúgókaros?
vmi enduro?
crossfreestyler@hotmail.com
kistuning5@citromail.hu
thx
thx
Másik kérdés: Ahogy leveszem a bal oldali deknit (sikerült visszaakasztanom a kuplungbowdent) ki lehet venni a sebváltótengelyt. azon mind2 oldalról kell lennie alátétnek? Mert ahogy szétszedtem kiesett egy véknyabb meg egy vastagabb alátét, és sztem annak a tengelyén volt. Úgy tettem vissza, hogy a vastagabb van belülről, a vékonyabbik a dekni felől. Remélem így kell.
Ha valaki tudja miről beszélek segítsen plz, addig nem nagyon merem beindítani