Ja igen nem csak az, a lényeg hogy faszául vegye a gázadást meg elforogjon rendesen...
enyém is picit sokat kap de jó ez igy van kenés legalább rendesen... 6.-at 12-ig forgatja
üresbe eccer próbaként az olajvisszajelzö ledig lement a mutató de sajnáltam
Csá
Azt igy nem lehet megmondani hányas fúvóka kell bele...
Vidd el egy szerelőhöz 1 óra (vagy még annyi se) alatt bedörzsárazza neked.
Még fúvókát sem kell venned...
Vagy ha te akarod akkor szerezz be sok méretü főfúvókát és állj neki próbálgatni.
Nézed közbe a gyertya szinét ha öz barna akkor a jó...
De ha nem csináltál még ilyet inkább bizd szerelöre mert csúnya vége is lehet a játéknak...
Megakad mint a fos
Sziasztok lécci seggijjetek már van egy rs -em 16 polini arrow rendszer 34 dellorto a karbiba hányas főfúvóka hányas alaojárati fúvóka és a síbertű hol kellene álljon írjon már akinek hasonló cucc van a gépében hogy honnan iduljak el mert nagyon el lett valami álligat va s szeretném ha rendesen menne a gép ja és a lészűrőházból a csőr ki lett szedve!plzzzzz segítsetek
motorlineban érdeklödtem mennyi az arrow rendszer mondjuk mitora de rs-re is közel annyi a rezó 54 a dob 36de ezt csak igy hozzá teszem a motorlineban a legnormálsabbak személyes tapasztalat jolly moto rendszert hol lehet kapni? amugy ha nagy népi bunyot akartok és a nyócker nem teszi meg gyertek 10kerbe köbánya pongrác telep vagy ács utca ha ott bunyó van akkro a cigók is beszálnak amugy a sulink udvaráról amit evileg 3méteres beton kerités meg drot véd elloptak 1 este alatt 3 autot mitogeri régi kereklámpás mitoba power elektronika mennyi és hol tok szerezni?
tudom...
ricsinek volt rajta azt hiszem amivel kiröhögték a hringen vagy nem is tom, lehet h az nem az volt . de aztán vett rá egy másik arrow-t. meg azt sem tom h csak dob volt-e vagy a full rendszer...
enyém is picit sokat kap de jó ez igy van kenés legalább rendesen... 6.-at 12-ig forgatja
üresbe eccer próbaként az olajvisszajelzö ledig lement a mutató de sajnáltam
Azt igy nem lehet megmondani hányas fúvóka kell bele...
Vidd el egy szerelőhöz 1 óra (vagy még annyi se) alatt bedörzsárazza neked.
Még fúvókát sem kell venned...
Vagy ha te akarod akkor szerezz be sok méretü főfúvókát és állj neki próbálgatni.
Nézed közbe a gyertya szinét ha öz barna akkor a jó...
De ha nem csináltál még ilyet inkább bizd szerelöre mert csúnya vége is lehet a játéknak...
Megakad mint a fos
Nem akarlak zaklatni csak érdeklődnék , hogy mizu futura felni ügyben!
Dob kööö
arrow. giannelli, jolly...
de ne aprilia rx-re valót mint multkor
ricsinek volt rajta azt hiszem amivel kiröhögték a hringen vagy nem is tom, lehet h az nem az volt . de aztán vett rá egy másik arrow-t. meg azt sem tom h csak dob volt-e vagy a full rendszer...
sokan dícsérik is.
erről ennyit.