Hali! meg tudnátok nekem mondani, hogy lent a kuplugbowden könnyen ki tud-e akadni? vagy az ott hogy van rögzítve? ahhoz hogy azt visszategyem ha az akadt ki akkor le kell engedni az olajat? vagy az pontosan hol van? mennyire kell szétszedni a blokkot?
köszi a válaszokat.
hy
oké srácok, "azért mert jól néz ki"...gratulálok,először is kell 1 rsv felni, amire rámegy 2 tárcsa kell +1 tárcsa+féknyereg,meg olyan telószár amin van fékfelfogatás.nem ér meg ennyit. eleve egy kurva 125ös gép nem 1,3 misit
Szerintetek mennyire faszság egy 2007-es RS125-öt duplatárcsásra átalakítani?
Egyik jómódú cimborám tegnap kapta meg a gépet és már a fejébe vette hogy megcsináltat rajta egy két dolgot... Fékkel akar kezdeni.
Mondjuk nekem is tetszik az ötlet, mert az RS250 is jól mutat a két tárcsával.
Egyáltalán át lehet alakítani? És sokba kerülne? Ha nem kerül sokba, és van értelme, lehet hogy én is megcsináltatnám ha meglesz az rs és eltelik 1-2év...
de majd 1x összehozhatunk egy talit...meg mehetünk nyugatihoz is,meg citadellára is akarok majd menni..most már így nyugisan megyek h végre van jogsi...ma is belefutottam 1 trafipaxba bécsi úton,kurvaszájukat,satuztam,rendőrök meg intettek h mit csinálok? húzzam csak
Nem volt gáz, 40-50. És csak csúszás volt, nem vertem oda csúnyán szerencsémre. Meg is lepődtem h afarok és fejidom nem sérült. majd csinálok képet. most csúnya fehérfeketepöttyös. nincs festve. ha kell valakinek eladó lessz 1-2 hét múlva!
köszi a válaszokat.
hy
Egyik jómódú cimborám tegnap kapta meg a gépet és már a fejébe vette hogy megcsináltat rajta egy két dolgot... Fékkel akar kezdeni.
Mondjuk nekem is tetszik az ötlet, mert az RS250 is jól mutat a két tárcsával.
Egyáltalán át lehet alakítani? És sokba kerülne? Ha nem kerül sokba, és van értelme, lehet hogy én is megcsináltatnám ha meglesz az rs és eltelik 1-2év...
Mi lesz vele
XLZX Te voltál Hajógyárin? Mivel? Mikor?:-P Gyorsuláson?
Pénteken műszakiztattam a gépet, a héten hozom
Láthattalak csütörtökön egy másik rendszámnélküli valami társaságában?