én ebből már kinőttem szerencsére.....
Nekem egyszerűen élvezhetetlen. Meg mondjuk normális szórakozóhelyeken, klubbokban nem is ilyen zene szól Egyébként még elhallgatom a feka-zenét is ja és még a Jazz-t is szeretem
ezt a 2006 os motor katalógusból scanneltem be érdekesség ként. ugyanis minden nap! olvasom a fórumot 1 hónapja csak nem szoktam hozzászólni... nah itt van:
Vááá megfejtettem mitől görbül el a láncfeszítőm... Egy kicsit keresztbe állt a hátsó kerekem és ez nem tetszett neki és ahogy rádöntöttem elgörbült és megakadt a lánc... 19-re már bizti elkészül:D:D
JA a kokerókat nem bírom. Az agyonszolizottakat mindig beégetem pl "mivan csőcsere volt a szoliban?" és hasonlókkal.
JA általában discozenét hallgatok de nem ilyen igénytelen magyar hulladékokat. Gondolom vágod milyen zenéket játszik a Hamvai,Bárány,Junior na én azokat szeretem.
Szóval "térdre g.cik modern tánczene!"
a büdös cigányokra gondolok:D szolizott csajokkal nincs bajom egyáltalán, csak amelyik túlzásba viszi és randa már a bőre mint a 90éves öreganyámnak, attól van hányingerem. Az ilyen discocipőktől.
ide is thx