Hali! Lenne egy kérdésem! Hamarossan veszek egy gépet! 160as polini henger van benne és az illető a benzinhez is kever olajat illetve a tartályba is! EGy tank benzinhez egy kevesett önt 4clert, mert hogya szivattyúja a 125öshöz van tervezve, és ő nem akarta állítgatni! Amugy castrol R2 olajat használ! Nos ez nem baj neki hogya a benzinhez is kever kicsi olajat?
Hali!
Először is üdv az újdonsült RS tulajok körében! Viszont nekem nem kerek a géped, nem vágom miért adták olcsóbban, és erről a műszerfal dologról sem hallottam még!
A fényezésed nem "Spanish 1" hanem "Spain"s NO1".
hová valósi vagy? garis még a géped?
kipuffot, kecskeméti Natixnál veszem 95E jómagyar forintért.
Na a lényeg, tegyél fel gépeket a képről, meg a műszerfalról, aztán majd megmondjuk mi az ábra!
Csongi, talán megmarad a gari! :DDD azt beszéltük élőbe velük h meg! de ha variálnak szétrugom az egész putris bagázs seggét!
Sziasztok,lenne egy kérdésem.
Egy 1997-es Honda CBR 250RR-em van. Az a gond hogy tegnap elkezdett füstölni a fesztszabályzó(vagyis gondolom a szigetelés,és nagyon fel volt forrósodva,mitől lehet ez?
Bocs, ha már elhangzott, ha lenne kereső, rákeresnék... de így inkább rákérdezek, hogy hogy lehet egy 15 lóerős példányból kioperálni a fojtást? Pontosabban milyen alkatrészek cseréje/átalakítása szükséges? 1997-es évjárat. Előre is köszönöm.
semmi
moci kicsit meghorzslódott a kipuff egy része a meg a kormánycsutka. idomon kb egy 3 cm-es 2mm vastag csík ennyi. nekem meg semmi, fel voltam öltözve szerencsére, csizmát kicsit ledaráltam, ennyi. ruha nélkül térdem meg könyököm meg lábfejem az nem lenne:))
na megvolt 2007-ben is az első motorelhajítás. mindenképp fel akartam avatni a térdkoptatóimat de aztán lett egy megcsuszás, busz 40cm-re tőlem fékezős csuszás na mind1 lényyeg h a térdkoptató nem szűz már:D
kint leszünk 28-án is, nehogymá kihagyjuk
Először is üdv az újdonsült RS tulajok körében! Viszont nekem nem kerek a géped, nem vágom miért adták olcsóbban, és erről a műszerfal dologról sem hallottam még!
A fényezésed nem "Spanish 1" hanem "Spain"s NO1".
hová valósi vagy? garis még a géped?
kipuffot, kecskeméti Natixnál veszem 95E jómagyar forintért.
Na a lényeg, tegyél fel gépeket a képről, meg a műszerfalról, aztán majd megmondjuk mi az ábra!
Csongi, talán megmarad a gari! :DDD azt beszéltük élőbe velük h meg! de ha variálnak szétrugom az egész putris bagázs seggét!
Egy 1997-es Honda CBR 250RR-em van. Az a gond hogy tegnap elkezdett füstölni a fesztszabályzó(vagyis gondolom a szigetelés,és nagyon fel volt forrósodva,mitől lehet ez?
moci kicsit meghorzslódott a kipuff egy része a meg a kormánycsutka. idomon kb egy 3 cm-es 2mm vastag csík ennyi. nekem meg semmi, fel voltam öltözve szerencsére, csizmát kicsit ledaráltam, ennyi. ruha nélkül térdem meg könyököm meg lábfejem az nem lenne:))