Hát pedig épp hogycsak döntöttem, de megint megragadt aztán félre álltam, és megint elgörbült...:S De Kaposvárra kész lesz:D Csak jó lenne tudni még is mi a helyzet vele:(
Nos a következő problémám lenne... A lánc feszítőm elgörbült ez eddig 2 szer jött össze (nem tudom h mitől) Egyszer sikerült vissza egyenesiteni másodszorra meg félig eltört ugyhogy hagytam úgy... Nos ezek az elgörbülések mindig az után vannak, hogy megyek egy kanyarba kicsit bedöntöm olyan mintha lennt lenne a kitámasztom és fennt akadna rajta, de nincs lennt... Az első ilyennél azt hittem hogy csak a padkát találtam el de a következő 2nél rá jöttem hogy az nem lehet... Szóval kanyarban ugymond meg akad a motor, és azután elgörbül a láncfeszitőm... Van vkinek vmi ötlete? Nagyon jól jönne!
Mondjuk azt hogy én is ott voltam amikor fényképezték. Most érettségi van majd csak jövő héten gurulhatnánk. Amúgy az a motor még bejáratós mivel csak 500km van benne. Lehet hogy őt odavernéd a top-os aeroxxal, de velem már nem hiszem hogy nagyon bírnál. Kivéve ha touno-val jössz.
Barnultak
Tudod Dadis, nem cigányok, csak Anyák Napján barnultak
Nos a következő problémám lenne... A lánc feszítőm elgörbült ez eddig 2 szer jött össze (nem tudom h mitől) Egyszer sikerült vissza egyenesiteni másodszorra meg félig eltört ugyhogy hagytam úgy... Nos ezek az elgörbülések mindig az után vannak, hogy megyek egy kanyarba kicsit bedöntöm olyan mintha lennt lenne a kitámasztom és fennt akadna rajta, de nincs lennt... Az első ilyennél azt hittem hogy csak a padkát találtam el de a következő 2nél rá jöttem hogy az nem lehet... Szóval kanyarban ugymond meg akad a motor, és azután elgörbül a láncfeszitőm... Van vkinek vmi ötlete? Nagyon jól jönne!
De ez az én véleményem.
De mindegy úgynézki csak nálam van magasan a léc
thx
Thanks
Előre is kösszi
Én nem!
de a közös verekedésben énis szívesen benne vagyok!
Nincs mese
Megvannak a kulcsszavak baszki még egy Kamaz trágyát is eladok bárkinek